ایستر اگ‌های فراوانی در بازی Doom وجود دارند. به تازگی کاربران وبسایت ردیت موضوعی را کشف کرده‌اند که ممکن است با اعتراضات زیادی از سوی اجتماعات سیاسی و مذهبی مواجه شود.یکی از  ایستر اگ‌های عجیب بازی مربوط به آهنگ‌های آن است؛ اگر به آهنگ مربوط به مبارزه با رییس Cyberdemon دقت و با یک اسپکتوگراف آن را آنالیز کنید، تصویر زیر را خواهید دید:

2016-05-doom-soundtrack

اگر به اندازه کافی مشخص نیست می‌توانید تصویر زیر را که در ردیت منتشر شده است مشاهده کنید و نماد بازی Doom که به نوعی یکی از علامت‌های شیطان‌پرستی نیز هست را ببینید:

2016-05-doomevil

این موضوع والدین بازیکن‌ها را به شدت عصبانی خواهد کرد. آلبوم موسیقی بازی به نسخه اصلی Doom که در سال ۱۹۹۳ منتشر شد کاملا وفادار است و حال و هوای آن را دارد. حال باید بقیه قطعات موسیقی بازی را هم آنالیز کرد تا شاید چیزهای دیگری کشف شوند. به طور کلی طرفداران مجموعه Doom با چنین اشارات ظریف و زیرکانه‌ای در بازی‌های این سری بیگانه نیستند.

مدتی پیش در  زومجی نقد و بررسی متنی و ویدئویی Doom را در کنار نمرات وبسایت‌های معتبر دنیا منتشر کردیم. همچنین نیم نگاه Doom را نیز می‌توانید تماشا کنید.

منبع: Lazy Gamer