بررسی لپتاپ گیمینگ ROG G551JM ایسوس
لپ تاپ های گیمینگ سری ویژهای از پیسیهای قابل حمل هستند که به جای تمرکز بر مسایلی چون عمر باتری، ظرافت و وزن کم، بر قدرت سختافزاری بالا، گرافیک قدرتمند، نمایشگرِ باکیفیت و کیبوردهای مخصوص بازی تمرکز دارند. این لپتاپها برای گیمرها ساخته شده اند و در فرایند تولید آنها به این موضوع توجه شده که قرار است یک گیمر از آنها استفاده کند.
لپتاپهای گیمینگ به دلیل بهرهگیری از سختافزار قوی، معمولا وزن نسبتا زیادی دارند، عمر باتری آنها نیز بخاطر استفاده از پردازندهی قدرتمند و کارتِ گرافیک مستقل چندآن کم نیست و ضخامت و ابعاد آن نیز بزرگ است. برخی از کمپانیها چون دل، برای تولید این رده از محصولات برندِ جداگانهای دارند. ایسوس نیز از برند خودش برای این محصولات استفاده میکند و چیزی که محصولات رده گیمینگ این کمپانی را متمایز میکند، لوگوی Republic Of Gamers است که به محصولات مخصوص خورههای بازی این کمپانی اختصاص دارد.
دفتر ایسوس در ایرآن این لپتاپ را در اختیار زومجی قرار داده تا مورد نقد و بررسی قرار گیرد. این لپتاپ با قیمت ۴.۵ میلیون تومآن در بازار موجود است.[section label="طراحی" anchor="design"]
طراحی و سختافزار
ایسوس در لپتاپهای سری گیمینگ یا ROG خود، از زبآن طراحی منحصر به فردی استفاده میکند. به طور کلی لپتاپهای گیمینگ را میتوان از روی ظاهر گیکی آن ها تشخیص داد. G551JM هم از این قاعده مستثنی نیست و ظاهر آن فریاد میزند که با دستگاهی مخصوص خورههای بازی مواجه هستیم.
تنها بخشی از این دستگاه که از جنس فلز است، بدنه پشتی آن است، همآن طرح همیشگی بسیاری از مدلهای لپتاپهای ایسوس که ظاحری جذاب به آن میدهد. در میانه این بخش نیز لوگوی ایسوس و در زیر آن لوگوی ROG یا «جمهوری گیمرها» دیده میشود. بخش زیرین نیز از جنس پلاستیکِ فشرده، ساخته شده است.
مشخصات سختافزاری
- پردازنده چهارهستهای Core i7-4710HQ هسول اینتل با فرکانس کلاک ۲.۵ تا ۳.۵ گیگاهرتز و ۶ مگابایت حافظه کش
- حافظه رم ۱۶ گیگابایتی DDR3L
- کارت گرافیک GeForce GTX 860M انویدیا با ۲ گیگابایت حافظه اختصاصی GDDR5
- نمایشگر ۱۵.۶ اینچ IPS مات با رزولوشن ۱۹۲۰در ۱۰۸۰ پیکسل
- بلندگوهای استریو با قابلیت ROG AudioWizard
- حافظه ذخیرهسازی SSD با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت
- باتری ۶ سلولی لیتیوم-یون
- درگاههای شبکه LAN، HDMI، تاندربولت، جک هدفون و ۳ پورت USB 3.0
- ابعاد ۳۸۱ در ۲۵۴ در ۳۳ میلیمتر
- وزن ۲.۷ کیلوگرم
- قیمت ۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان
وقتی لپتاپ را باز میکنید، متوجه خواهید شد با وجود وزن نسبتا بالایی که این لپتاپ دارد، در هنگام باز کردن آن، بخش پایینی بدنه از روی زمین بلند میشود. اولین چیزی که در بخش داخلی لپتاپ نظر شما را به خود جلب میکند، کیبورد کامل آن است که نور پسزمینه و حروف نوشته شده بر روی کلیدهای آن به رنگ قرمز است. از آنجا که رنگ بدنه مشکی است، این ترکیب قرمز و مشکی در طراحی G551JM زیبایی خاصی به آن میبخشد. حتی بر روی لبه دور بدنه نیز نوار نازک قرمز رنگی وجود دارد تا این ترکیب بیشتر به چشم بیاید.
یک تاچپد بزرگ نیز در بخش پایینی کیبورد وجود دارد، که متاسفانه خیلی زود و لکه بر روی آن نمایآن میشود. در دو طرف در بخش بالای کیبورد نیز دو اسپیکر دستگاه با طراحی زیبایی قرار گرفتهاند.
بخش اطراف کیبورد و حاشیهی نسبتا ضخیم دور نمایشگر نیز از جنس پلاستیک مقاومی هستند که میتوانند در مقابل ظربات محکم نیز دوام بالای G551JM را نشان دهند.
طراحی بدنه این لپتاپ و جای خروجیهای فن آن به صورتی است که به خوبی حرارت تولید شده را به بیرون انتقال میدهد. در هنگام اجرای بازیهای نسبتا سنگینی چون Call of Duty: Advanced Warfare، حرارتی که از دستگاه بیرون میآید بسیار زیاد است، اما بدنهی آن داغ نمیشود. این موضوع نشان میدهد که ایسوس در زمینه خنککنندگی و انتقال حرارت به بیرون دستگاه خوب عمل کرده است.
پورتهایی که برای این لپتاپ ROG در نظر گرفته شده، عبارتند از ورودی پاور، یک پورت تاندربولت که کمتر روی لپتاپهای ویندوزی مشاهده میشود، HDMI، درگاه شبکه LAN و دو پورت USB 3.0 بر روی لبه سمت چپ و یک پورت USB 3.0 دیگر و جک هدفون ۳.۵ میلیمتری در سمت راست. لازم است بدانید که از پورت تاندربولت میتوانید به عنوان مینی دیسپلی نیز استفاده کنید. با این گستره وسیع درگاههای متنوع بعید است از نظر ورودی/خروجی به مشکل بخورید و نیازهای شما برطرف خواهد شد. بر روی لبهی سمت راست این لپتاپ نیز یک DVD Writer وجود دارد تا کاربر بتواند دیسکهای بازیها را روی آن اجرا کند.
وزن این لپتاپ، همچون اکثر لپتاپهای گیمینگ دیگر کمی زیاد است. G551JM تقریبا ۲.۷ کیلوگرم وزن و ۳۳ میلیمتر ضخامت دارد. البته در بخش لبهها کمی ضخامت دستگاه کاهش مییابد. این موضوع باعث میشود که این لپتاپ به هیچ عنوان محصولی ظریف و سبک محسوب نشود، اما به خاطر ترکیب رنگ مناسب و استفاده از مواد با کیفیت در ساخت، هنوز میتوان آن را یک لپتاپ گیمینگ زیبا تلقی کرد.[section label="کیبورد" anchor="keyboard"]
کیبورد و تاچپد
یکی از مواردی که در لپتاپهای گیمینگ مهم است، صفحه کلید آنها است. کیبورد به عنوان مهمترین ابزار کنترلی برای گیمرهای پیسی باید نه تنها مقاومت بالایی داشته باشد، بلکه ارگونومی آن نیز مناسب باشد. کیبورد مورد استفاده در G551JM از نوع جزیرهای یا چیکلت و از جنس پلاستیک باکیفیت است. روی این کیبورد حالت نرمی دارد که باعث تجربه بهتری کاربر میشود. کلیدها نرم هستند و وقتی آنها را میفشارید به راحتی و بدون سروصدا داخل میروند.
بر خلاف لپتاپهای رده بالای گیمینگ ایسوس خبری از دکمههای ویژه بازی و تنظیمات گرافیک بر روی کیبورد این دستگاه مشاهده نمیشود.
حروف روی این کیبورد به رنگ قرمز چاپ شدهاند و نور پسزمینه آنها هم قرمز رنگ است. نور پسزمینه کیبورد قابل تغییر است و میتوان حتی آن را به کلی خاموش کرد تا باتری کمتری مصرف شود. دکمههای مخصوص بازی (WASD) لبههای قرمزرنگی دارند که در صورتی که نور پس زمینه کیبورد روشن باشد، کاملا متمایز از سایر کلیدها خواهند بود. این موضوع سبب میشود پیدا کردن آنها برای گیمر راحتتر باشد. ایراد خاصی نمیتوان به کیبورد این لپتاپ وارد کرد و فقط میتوان گفت که شاید اگر دکمههای کمی بزرگتر بودند، بازی کردن از طریق آنها سادهتر میشد.
کلیدها از کیفیت بسیار خوبی برخوردار هستند تا در استفادهی دراز مدتِ گیمر از بین نروند! ارتفاع کلیدها مناسب است و در بازیها از آنها لذت خواهید برد. رنگ قرمز پس زمینه نیز جلوهی زیبایی به این دستگاه میدهد.
تاچپد لپتاپ بزرگ است و همچون کلیدهای کیبورد، سطح آن نرم است که باعث ایجاد اصطکاک مناسبی با انگشتآن میشود. این تاچپد از تمام ژستهای لمسی ویندوز 8 پشتیبانی کرده و کار با آن راحت است. دکمههای راست کلیک و چپ کلیک آن نیز با خود تاچپد یکپارچه شده است.[section label="نمایشگر" anchor="display"]
نمایشگر و اسپیکرها
وقتی وارد بحث نمایشگر میشویم، G551 یکی از برترینها است! نمایشگر این لپتاپ بینقص است و هیچ ایرادی نمیتوان به آن وارد کرد. صفحه مات این نمایشگر باعث میشود نور محیط در آن انعکاس پیدا نکند. نمایش رنگها دقت فوقالعادهای دارد و کنتراست تصویر بسیار بالا است. رنگ سفید بر روی نمایشگر این لپتاپ نزدیک به واقعیت است و رنگ مشکی را نیز خوب نمایش میدهد.
ابعاد نمایشگر این لپتاپ ۱۵.۶ اینچ و رزولوشن آن 1920در1080 پیکسل یا Full HD است. رزولوشن بالای این نمایشگر در کنار کنتراست خوب آن باعث میشود تصاویر در آن بسیار زیبا به نظر برسند و این موضوع در لپتاپهای گیمینگ بسیار مهم است. بسیاری از بازیهای سنگین امروزی دارای محیطهایی تاریک هستند که در صورت استفاده از نمایشگر براق، انعکاس نور در آن ازاردهنده خواهد بود. اما این لپتاپ از یک نمایشگر مات بهره میبرد تا کاربر هنگام بازی دچار مشکل نشود.
زمان پاسخگویی صفحه نمایش نیز بسیار خوب است و در زمان اجرای بازیها و تماشای ویدیوهای اکشن یا ورزشی متوجهی صحنههای مات و بلور نمیشوید. تصاویر در شرایط مختلف بصورت روان و واضح نمایش داده میشود.
زاویه دید نمایشگر این لپتاپ نیز بسیار خوب است و تصویر تقریبا از هر زاویهای یکسان دیده میشود.
صفحه نمایش لپتاپ G551JM از هر نظر عالی است و زمان استفاده از آن در شرایط مختلف از جمله اجرای بازیها، مطالعه کتاب، وبگردی، تماشای ویدیو و غیره لذت خواهید برد.
از آنجا که با یک لپتاپ گیمینگ مواجه هستیم، مواردی چون کیفیت نمایش تصاویر و صدای خروجی اهمیت بالایی دارند. G551JM به اسپیکرهای استریو با قابلیت ROG AudioWizard مجهز است.
حجم صدای خروجی از این اسپیکرها مناسب است و حتی در محیطهای نسبتا شلوغ نیز، شنیده میشود. کیفیت صدا هم مناسب است، اما انتظار ما بیشتر بود. اما ما انتظار داشتیم با اسپیکرهایی بسیار قدرتمند با کیفیتی عالی مواجه باشیم؛ ابزاری که لذت بازی را دو چندآن میکند، اما اسپیکرهای این لپتاپ را فقط «خوب» ارزیابی میکنیم، نه «خیلی خوب»!
اما قابلیت ROG AudioWizard تنظیمات پیشفرض جالبی برای موقعیتهای مختلف دارد. حالتهای War Room، Soundscape، Battlefield، Action و Multimedia هر یک صدای خروجی را به شکل متفاوتی دستکاری میکنند تا بتوان در موقعیتهای مختلف از آنها استفاده کرد.[section label="نرمافزار" anchor="software"]
نرمافزار
لپتاپ گیمینگ ایسوس برای سیستم عامل ویندوز ساخته شده است. اکثر بازیهای پرطرفدار پیسی برای این پلتفرم هم ارائه شدهاند و کاربرآن میتوانند از آن استفاده کنند. به طور پیشفرض نسخه 8.1 از این سیستم عامل بر روی این لپتاپ وجود دارد که باید آن را فعالسازی کنید. چند اپلیکیشن ویژه نیز به طور پیشفرض روی رابط لمسی این لپتاپ غیرلمسی نصب شده است.
اپلیکیشن Fresh Paint قادر است تجربهای شبیه به نقاشی حرفهای با استفاده از قلممو را برای شما شبیهسازی کند. برای استفاده بهتر از این اپلیکیشن به نمایشگر لمسی نیاز دارید که این لپتاپ از آن بیبهره است. اپلیکیشن دیگر Music Maker Jam نام دارد که با استفاده از آن میتوانید دکوهای متنوعی را خریداری کرده و موزیک آنها را دستکاری کنید. این اپلیکیشن میتواند ساعتها شما را مشغول به خود کند. Asus Webstorage سرویس ابری ایسوس است که اپلیکیشن آن به طور پیشفرض نصب شده و اپلیکیشنهایی چون Netflix برای دنبال کردن فیلمها و سریالها و Zinio برای خواندن مجلات نیز روی این لپتاپ نصب شدهاند.
به دلیل بهرهگیری از سختافزار قدرتمند، سیستم عامل ویندوز 8.1 روی آن بسیار روآن اجرا میشود و هیچ تاخیر و لگی را در آن مشاهده نمیکنید. نرمافزارهای سنگین گرافیکی به شکلی کاملا روان روی این لپتاپ اجرا شده و موجب داغ شدن پردازنده نمیشوند.[section label="قدرت و بازده"" anchor="performance"]
سختافزار و قدرت گرافیکی
شاید این بخش مهمترین قسمت مورد بررسی برای این لپتاپ باشد. لپتاپ G551JM ایسوس مجهز به یک پردازنده نسل چهارم Core i7-4710HQ است. این پردازنده چهارهستهای هسول دارای فرکانس کلاک ۲.۵ گیگاهرتز است که با استفاده از فناوری توربوبوست اینتل تا ۳.۵ گیگاهرتز اورکلاک میشود. این پردازنده ۶ مگابایت هم حافظه کش دارد. این پردازنده یکی از قدرتمندترین تراشههای پیسی موجود در بازار است. پردازندههای سری HQ به مراتب قویتر از پردازندههای سری M است که در لپتاپهای عادی استفاده میشود. این پردازندهها بسیار سریعتر هستند و از طرفی مصرف انرژی بالاتری نیز دارند.
۱۶ گیگابایت حافظه رم شامل دو ماژول ۸ گیگابایتی (یکی ساخت سامسونگ و دیگری ساخت هیوندای) در کنار این پردازنده قرار میگیرد تا G551JM به یک لپتاپ بسیار قدرتمند تبدیل شود.
این لپتاپ همچنین به یک کارت گرافیک GeForce GTX 860M با ۲ گیگابایت حافظهی GDDR5 مجهز است که از پس سنگینترین بازیها هم به راحتی بر میآید. این کارت گرافیک به فناوریهای پیشرفته انویدیا، چون GeForce Experience، ShadowPlay، Optimus و Battery Boost مجهز است. در واقع این پردازنده گرافیکی یک محصول نسبت رده بالا با تاکید بر مصرف بهینه است. GeForce Experience مداوما شما را از جدیدترین بروزرسانی های درایورها آگاه میسازد و Optimus امکان تغییر خودکار بین پردازنده گرافیکی آنبورد اینتل و پردازنده اختصاصی انویدیا را فراهم میکند. فناوری Battery Boost نیز به طور خودکار و در صورتی که در حال انجام کار گرافیکی سنگین مثل بازی یا رندر تصاویر نباشید، کارت گرافیک را وارد حالت بهینهای میکند تا مصرف انرژی را به حداقل برساند. انویدیا مدعی است با این قابلیت میتواند طول عمر باتری را تا دو برابر افزایش دهد.
از طرفی قابلیت GPU TurboMaster ایسوس این امکان را فراهم میکند تا به لطف سیستم خنککننده پیشرفته این لپتاپ، بتوانید پردازنده گرافیکی خود را تا ۵ درصد اورکلاک کنید. این کارت گرافیک از DirectX 11 مایکروسافت نیز پشتیبانی میکند؛ رابط گرافیکی که جدیدا نسخه 12 آن نیز معرفی شده و به زودی راهی بازار میشود.
در ادامه میتوانید نتایج بنچمارکهای اعمال شده روی سختافزار لپتاپ گیمینگ ROG G551JM ایسوس را مشاهده کرده و آن را با سایر محصولات بررسی شده در زومیت مقایسه کنید:
لپتاپ | 3D Mark 2006 | PC Mark 2007 | 3D Mark 2011 | Nova Bench | 3D Mark 2013 Ice / Cloud / Fire |
---|---|---|---|---|---|
ASUS ROG G551JM | 8334 | 3449 | 4866 | 653 | 82759 / 5741 / 2437 |
HP Pavilion 15 P062 | 7290 | 2855 | 2344 | 657 | 54004 / 5477 / 1344 |
ASUS ZENBOOK UX303L | 10336 | 4991 | 2379 | 723 | 17667 / 5748 / 1318 |
ASUS X553 | 1988 | 1601 | 490 | 684 | - |
Lenovo Flex 2 | 10101 | 2790 | 2316 | 684 | 47280 / 5.836 / 1288 |
Lenovo Yoga 2 Pro | 5711 | 5274 | 1373 | 704 | 569 / 3412 / 23096 |
Lenovo ThinkPad Tablet 2 | 463 | 1215 | - | 222 | - |
Asus ET2321 AIO | 8807 | 3784 | 1893 | 654 | 12230 / 4494 / 1032 |
Acer Aspire S7 2013 | 6166 | 5408 | 903 | 689 | 16365 / 4634 / 706 |
3D Mark 2013 آخرین نسخه از نرمافزار بررسی قدرت سختافزار گرافیکی است که قدرت دستگاه را در انجام به روز ترین بازیها نشان میدهد.
3D Mark 2011 ورژن کمی قدیمیتر از این نرمافزار است که برای مقایسه سختافزارها در بازیهای معمولی کاربرد دارد. بنچمارک 3D Mark 2006 که در آن تمرکز بر روی پردازندهی گرافیکی (GPU) است.
بنچمارک PC Mark نشان دهندهی قدرت پردازشی دستگاه است که در آن سرعت حافظهی ذخیره سازی، قدرت پردازندهی گرافیکی، سرعت انتقال اطلاعات در حافظهی رم و قدرت پردازندهی اصلی (CPU) تاثیر گذار است.
در بنچمارک Nova benchmark تمرکز بر روی قدرت پردازندهی گرافیکی است.
این پیسی قابل حمل به جای دیسک سخت یا هارد درایو از یک حافظه SSD کینگستون با ظرفیت ۲۵۶ گیگابایت استفاده کرده است. در نتایج بنچمارکها مشاهده کردیم که این حافظه SSD در مقایسه با بسیاری از حافظههایی از این نوع عملکرد خیلی خوبی ندارد، ولی به هر حال سرعت انتقال اطلاعات در آن چند برابر هارد دیسک است و در کاهش مصرف انرژی نیز تاثیر بسزایی دارد. در ادامه میتوانید بنچمارک HD Tune Proمربوط به حافظه این لپتاپ را مشاهده کنید:
لپتاپ / سرعت انتقال اطلاعات | نوع حافظه | حداکثر سرعت | حداقل سرعت | میانگین |
---|---|---|---|---|
ASUS ROG G551JM | SSD | 294.7MB/s | 185.8MB/s | 263.0MB/s |
HP Pavilion 15 P062 | HDD | 112.2MB/s | 51.3MB/s | 83.1MB/s |
Asus Zenbook UX303L | SSD | 426.6MB/s | 344.3MB/s | 388.9MB/s |
Lenovo Flex 2 | HDD | 116.2MB/s | 48.5MB/s | 86.6MB/s |
Lenovo Yoga 2 Pro | SSD | 326.7MB/s | 207.8MB/s | 240.6MB/s |
Lenovo ThinkPad Tablet 2 | e-MMC | 54.2MB/s | 23.9MB/s | 50.5MB/s |
ET2321 INTH | HDD | 190.2MB/s | 23.0MB/s | 138.5MB/s |
Asus N550JV | HDD | 107.5MB/s | 18.3MB/s | 80.5MB/s |
Acer Aspire S7 2013 | SSD | 932.6MB/s | 766.6MB/s | 915.8MB/s |
از آنجا که این لپتاپ به حافظه SSD مجهز شده بنچمارک AS SSD را نیز روی آن اجرا کردیم که در ادامه میتوانید آن را مشاهده کنید.
اما بازی کردن بر روی G551JM به چه صورت است؟ آیا از پس همه بازیها بر میآید؟ توان گرافیکی این لپتاپ چقدر است؟ بازی در تنظیمات پیش فرض و رزولوشن 1080p، حداکثر نرخ ۳۰ تا ۳۵ فریم در ثانیه دارد و در صحنههای شلوغ تا نرخ فریم ۲۵ هم افت را مشاهده میکنیم. تنظیمات گرافیکی بازی اغلب در درجهی بالایی قرار دارند. مواردی مانند کیفیت عمق دید منطقه و موشن بلور در درجهی متوسط قرار دارند و تنظیمات آنتی آلیاسینگ در حالت FXAA قرار دارد.
اگر همین تنظیمات را در رزولوشن 720p اجرا کنیم، به نرخ فریم حداکثری ۴۰ میرسیم. در لحظات شلوغ و درگیریها به نرخ ۳۰ فریم در ثانیه میرسیم.
با توجه به اینکه بازی Call of Duty: Advanced Warfare برخلاف چند نسخهی قبل از موتور گرافیکی جدیدی بهره میبرد، میتوان تنظیمات گرافیکی آن را به عنوان معیاری برای تشخیص بازدهی اکثر بازیهای روز دنیا دانست. این میزان تنظیمات گرافیکی و این بازدهی روی لپتاپ ایسوس مناسب است و به راحتی میتواند با گرافیک نسخههای کنسولی بازیهای مولتیپلتفرم رقابت کند. در زیر میتوانید مشاهده کنید که این بازی با چه نرخ فریمی روی G551JM اجرا میشود.
[section label="عمر باتری" anchor="battery"]
عمر باتری
عمر باتری این لپتاپ متوسط است. البته این موضوعی است که در بین همه لپتاپهای سری گیمینگ مشترک است. اکثر این لپتاپها باتریهایی ضعیف یا متوسط دارند. دلیل این امر نیز استفاده از پردازندههای قدرتمند و پرمصرف و کارت گرافیکیهایی با قابلیت پردازشهای گرافیکی سنگین است. G551JM نیز از این قاعده مستثنی نیست. پردازنده سری HQ و کارت گرافیک قدرتمند آن، انرژی زیادی مصرف میکنند. به اینها باید نمایشگر رزولوشن بالای Full HD را نیز اضافه کنید. اما در کنار همه این موارد، باید به استفاده از SSD نیز اشاره کنیم که به شکل قابل توجهی مصرف توان کمتری نسبت به دیسک سخت دارد.
این موضوع و استفاده از باتری ۶ سلولی باعث شده تا عمر باتری این لپتاپ در رده ضعیف قرار نگیرد و عملکردی متوسط را از آن ببینیم. در آزمایش پخش فیلم HD زومجی، آنقدر یک فیلم HD استاندارد را پخش میکنیم، تا باتری آن از ۱۰۰ درصد به صفر رسیده و خاموش شود. در طول آزمایش، همه اتصالات از جمله وایفای خاموش بوده و روشنایی تصویر روی ۵۰ درصد تنظیم شده بود. نور پسزمینه کیبورد نیز خاموش بود. در این آزمایش، G551JM توانست مدت زمان ۴ ساعت را دوام بیاورد.
بنچمارک Battery Eater Pro را نیز روی این لپتاپ اجرا کردیم که توانست ۷۷ دقیقه دوام بیاورد. نتایج این بنچمارکها نشان از عملکرد متوسط این لپتاپ دارد؛ عملکردی که در بسیاری لپتاپهای مخصوص بازی دیگر، حتی خوب هم محسوب میشود.
شما نباید انتظار آن را داشته باشید که این لپتاپ بتواند ساعتها نیاز شما را برطرف کند. در واقع پیشنهاد ما این است که در صورت خریداری این محصول، همواره شارژر آن را با خود همراه داشته باشید.[section label="جمعبندی" anchor="wrapup"]
جمعبندی
G551JM یک لپتاپ گیمینگ از سری لپتاپهای G ایسوس است. در این محصول در کنار لوگوی ایسوس یک لوگوی Republic Of Gamers نیز قرار داده شده که نشان میدهد با یک لپتاپ ویژه برای خورههای بازی مواجه هستیم. G551 لپتاپ رده بالایی است، اما لپتاپ گیمینگ رده متوسطی محسوب میشود. در واقع ایسوس این محصول را برای افرادی ارائه کرده که دوست دارند یک لپتاپ گیمینگ بخرند تا همه جا بازی کنند، اما نمیخواهند پول خیلی زیادی برای خرید آن بپردازند.
این لپتاپ سختافزار قدرتمند و طراحی زیبایی دارد. سیستم خنککننده آن نیز عملکرد مناسبی دارد. باتری آن در حد متوسط است که در بین لپتاپ های سری گیمینگ امری معمول است و نمایشگرش بسیار عالی است. کیبورد و تاچپد دستگاه ارگونومی مناسبی داشته و میتوانند برای انجام کارهای مختلف مناسب باشند.
این لپتاپ از پس سنگینترین بازیها بر میآید و میتوان با آن پردازشهای گرافیکی مثل رندر تصاویر سهبعدی را به راحتی انجام داد.
قیمت ۴.۵ میلیون تومانی این لپتاپ با هزینهای که برای اسمبل کردن یک پیسی گیمینگ باید بپردازید، تقریبا یکسان است. بنابراین اگر قابل حمل بودن برایتان اهمیت دارد، G551JM میتواند انتخاب مناسبی برای شما باشد.
در پایان از شما دعوت میکنیم برای اطلاع از قیمت لپ تاپ و مشخصات فنی آن به دیتابیس محصولات زومیت مراجعه کنید. مشخصات فنی کامل لپ تاپ ایسوس، لنوو، ایسر، دل، اپل، HP و دیگر برندهای مطرح به همراه گالری تصاویر، مقایسه و لینک فروشگاههای عرضهکنندهی آنها در بخش لپتاپ دیتابیس محصولات زومیت در اختیار شما خواهد بود.