شرکت چینی اسنیل گیمز از کنسول‌های اندرویدی OBox و W 3D رونمایی کرد

دوشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۱
مطالعه 4 دقیقه
2015-01-obox
کمپانی چینی اسنیل گیمز که در میهن خود از اسم و رسم خاصی برخوردار است، با حضور در نمایشگاه CES 2015 از دو کنسول خانگی و دستی OBox و W 3D مبتنی بر سیستم عامل اندروید رونمایی کرد. در ادامه با زومجی همراه باشید.
تبلیغات

احتمالا تا کنون با نام شرکت Snail Games روبرو نشده‌اید. با این حال این کمپانی عظمت خاص خود را در چین پیدا کرده و موفق شده حوزه‌ی کسب و کار خود را از توسعه‌ی بازی‌های MMO تحت مرورگر به تولید سخت‌افزار و نیز جایگاه پنجم ارائه‌ی خدمات تلفن همراه در چین گسترش دهد. این شرکت تا کنون نفوذ اندکی در بازار ایالات متحده داشته اما اگر از کنسول خانگی و سیستم بازی پرتابل Snail Games استقبال شود، شاهد تغییر این وضعیت خواهیم بود. در نمایشگاه کالاهای مصرفی الکترونیک ۲۰۱۵، این شرکت فعال در حوزه‌ی بازی‌های ویدیویی از کنسول OBox و W 3D رونمایی کرده که هر دو سیستم‌های اندرویدی با محوریت بازی هستند. کنسول OBox یک کنسول خانگی اندرویدی تنومند است که تراشه‌ی تگرا K1 انویدیا یعنی همان قلب تپنده‌ی تبلت شیلد در دل آن جای گرفته است. کمپانی Snail تصمیم دارد آزادی عمل مناسبی برای فروشندگان فراهم کرده و امکان فروش مدل‌های مختلف این کنسول را به آن‌ها بدهد. گزینه‌های موجود از دو پردازنده‌ی متفاوت، دو سیستم HDMI متفاوت، و ۴ ظرفیت مختلف برای دیسک سخت از ۵۰۰ گیگابایت تا ۴ ترابایت بهره خواهند برد. اجرای مختلف این کنسول به گونه‌ای طراحی شده‌اند که قابلیت ارتقا داشته و در آینده نیز دست مالک آن را برای ایجاد تغییر و بهبود در آن باز خواهد گذاشت.

تمامی کنسول‌های OBox از خروجی سه‌بعدی با رزولوشن 4K پشتیبانی خواهند کرد و کمپانی Snail Games در حال پورت کردن بازی‌های محبوب خود در پلتفرم PC برای این سیستم است. بنا بر گزارش نهادهای آماری، بازی MMO این کمپانی با نام Age of Wushu هم‌اکنون حدود ۵ تا ۶ میلیون کاربر فعال ماهانه دارد که اغلب آن‌ها در چین ساکن هستند. سیستم W 3D می‌تواند دوست‌داران بازی را به سمت دستگاهی که ویژگی‌های یک گوشی هوشمند اندرویدی و یک پلی‌استیشن ویتا را در کنار یکدیگر قرار داده ترغیب کند.

این گوشی در قسمت جلویی از چهار کلید، دو جوی‌استیک، یک پد جهت‌دهی، یک صفحه‌ی لمسی و چهار کلید جناحی بهره می‌برد. افزون بر این، W 3D از یک صفحه‌نمایش سه‌بعدی بدون نیاز به عینک برخوردار است که از فناوری تشخیص حرکت چشم بهرمند است. قابلیت سه‌بعدی در این دستگاه همچون اغلب نمونه‌های موجود کیفیت بالایی ندارد اما صفحه‌نمایش ۵.۵ اینچی به خودی خود سطح کاملا مناسبی از کیفیت را ارائه می‌کند. بازی‌های این دستگاه بر روی یک پردازنده‌ی هشت هسته‌ای MT6595 و در فرکانس کاری ۲.۲ گیگاهرتز اجرا می‌شوند که کیفیت خروجی آن با آنچه در OBox شاهدش هستیم قابل رقابت خواهد بود.

دستگاه W 3D با گرافیک عالی و کنترل‌های مناسب خود، می‌تواند مورد استقبال گرم دوست‌داران بازی‌های همراه قرار گیرد. اگرچه Snail Games در حال مذاکره با اپراتورها برای عرضه‌ی دستگاه‌های بعدی خود است اما این کنسول/گوشی بصورت آنلاک روانه‌ی بازار خواهد شد. این دستگاه کلیه‌ی قابلیت‌ها و ویژگی‌هایی که از یک گوشی هوشمند می‌توان انتظار داشت را نیز با خود به همراه دارد که از آن جمله می‌توان به بلوتوث نسخه‌ی ۴.۰ و پشتیبانی از شبکه‌ی مخابراتی 4G LTE اشاره کرد که دو دوربین در جلو و عقب نیز آن را همراهی می‌کند. Snail Games برنامه دارد هر دو دستگاه W 3D و OBox را در سه‌ماهه‌ی دوم ۲۰۱۵ابتدا در چین عرضه نموده و در پی آن طی سه‌ماهه‌ی سوم، آن‌ها را روانه‌ی بازار ایالات متحده و مکزیک کند.

اگرچه قیمت دقیق این دو دستگاه هنوز بصورت رسمی ارائه نشده اما یکی از نمایندگان شرکت اعلام کرده قیمت‌گذاری این دستگاه‌ها بر اساس مدل می‌تواند بین ۹۹ تا ۴۹۹ دلار در تغییر باشد. تصور یک کنسول اندرویدی با قیمت ۹۹ دلار که قادر باشد تصاویری با خروجی 4k را بصورت سه‌بعدی ارائه کند مسلما ارزش توجه خواهد داشت. برای آشنایی بیشتر با کنسول Snail Games مشاهده‌ی ویدیوی زیر خالی از لطف نیست. در عمل، تلاش برای رقابت در بازار بازی‌های ویدیویی که هم‌اکنون با حضور رقبای بسیار قدرتمندی در حالت اشباع به سر می‌برد اقدام جاه‌طلبانه‌ای در نظر گرفته می‌شود. همانطور که می‌دانید انویدیا در کنفرانس امروز خود در CES 2015 از نسل جدید تراشه‌ی موبایل خود با نام تگرا X1 پرده برداشت. بنابراین می‌توان چنین گفت که اجرای این حرکت با سیستم‌عامل اندروید و سخت‌افزاری که با سرعت بالایی با مدل جدید جایگزین خواهد شد موجب افزایش بیشتر ریسک این حرکت خواهد شد. با این وجود، Snail Games هم‌اکنون نیز سابقه‌ی مناسبی در عملی کردن امور دشوار از خود بر جای گذاشته و در مدت کوتاهی، از توسعه‌ی بازی‌های تحت مرورگر خود را به تامین سرویس‌های موبایل و تولید سخت‌افزار رسانده است. بنابراین شاید عرضه‌ی یک کنسول برای رقابت در بازار جهانی، ایده‌ی چندان دشواری نباشد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات