بهترین فیلم های آدمخواری | از هانیبال تا خام

پنج‌شنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۱ - ۲۱:۵۹
مطالعه 15 دقیقه
تکان دهنده ترین فیلمهای سینمایی با موضوع آدمخواری:کانیبال هولوکاست-جهنم سبز-کشتار با اره برقی در تگزاس-هانیبال
بی‌تردید تماشای فیلم‌هایی با موضوع خوردن گوشت انسان، سرگرمی چندان دلچسبی نیست اما در زیر ژانر آدم خواری یا کانیبالیسم شاهد آثار مهم و تاثیرگذاری در سینما هستیم. با مرور بهترین فیلم های آدمخواری همراه زومجی باشید.
تبلیغات

از همان اولین روزهای تولد ژانر وحشت، فیلمسازان از شوکه کردن تماشاگران و همینطور تغییر مرزهای تثبیت شده این حوزه روی پرده نقره‌ای سینما، لذت می‌بردند. بخش بزرگی از پاسخ به این پرسش که چرا طرفداران این ژانر به‌دنبال قلمروهایی جدید برای گشت‌وگذار می‌گردند؛ در این حقیقت ساده خلاصه شده است که آن‌ها همیشه امیدوار هستند فیلم بعدی، واقعا چیزی بدیع و دست اول برای ارائه داشته باشد که پیش از این ندیده‌اند.

این مقاله حاوی تصاویر خشن است و برای سنین زیر ۱۸ سال توصیه نمی‌شود

صورت چرمی در فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس

البته باید به این حقیقت مهم هم توجه داشت که تابوهای موجود در این حوزه هم در طول دهه‌های مختلف تغییر کردند. یعنی چیزی که در سال ۱۹۳۰ به‌عنوان نکته‌ای تکان دهنده شناخته می‌شد، اکنون بیشتر اسباب خنده بیننده را فراهم می‌کند. همان‌طور که اگر فیلمی از دوران کنونی را برای مخاطبان آن دوران به نمایش می‌گذاشتند، قطعا باعث وحشت عمیق آن‌ها می‌شد. نمایش آدم‌خواری بدون تردید یکی از این تابوهای سینما است که هنوز هم قدرت آزرده کردن بینندگان را دارد. ما دهه‌ها است که در فیلم‌های ژانر وحشت شاهد چنین مسائلی هستیم، اینکه شخصیت‌های شرور داستان از گوشت انسان تغذیه می‌کنند. اما چیزی بسیار ناخوشایند و بدیع در این موضوع نهفته است که مهم نیست چند بار آن را ببینید، چراکه هربار دوباره همان تأثیر خاص خود را روی بیننده برجای می‌گذارد. درواقع اگر تیمی خبره روی این ایده کار کنند، همچنان می‌توان آثاری با موضوع آدمخواری را روانه پرده سینماها کرد که حتی سرسخت‌ترین بیننده‌ها را هم تحت تأثیر قرار می‌دهد.

شاید جنجالی‌ترین فیلم‌های مرتبط با موضوع آدم‌خواری، به آثار سینمای ایتالیا در طول‌ دهه‌ی هفتاد و اوایل دهه‌ی هشتاد میلادی اختصاص داشته باشد. فیلم‌هایی با نگاهی استثمارگونه که اغلب اتفاقات آن در آمریکای جنوبی و جنگل‌های گرمسیری آمازون رخ می‌دهد. یعنی همان جایی که هنوز هم قبایل بدوی، دور از جوامع متمدن به زندگی خود ادامه می‌دهند. از سوی دیگر افراطی‌ترین نمونه‌ این حوزه تابه‌امروز یعنی فیلم «کانیبال هولوکاست»، همچون گاوی پیشانی سفید است که به‌دلیل محتوای خشونت آمیز و همینطور قساوت غیرقابل وصف علیه حیوانات در زندگی واقعی، اسم و رسم بدی پیدا کرد. هرچند که این بدنامی از جهتی دیگر مایه شهرت این فیلم هم شده است. مسئله‌ی دیگری که باید به آن توجه کرد این است که تاکنون در آثار سینمایی، آدمخواری به اشکالی وحشتناک اما متفاوت به تصویر کشیده می‌شود. درست است که گاهی این حرکت باعث خنده شده و گاهی به شکلی نمادین و تمثیلی به نمایش گذاشته می‌شود، ولی همچنان به‌عنوان راهی متداول ولی از مدافتاده برای ترساندن مخاطب به کار گرفته می‌شود. با مرور بهترین فیلم های آدم خواری همراه زومجی باشید.

شخصیت فواد رامسس در فیلم ضیافت خون
کپی لینک

۱۵- فیلم Blood Feast

فیلم ضیافت خون

  • ژانر: ترسناک
  • کارگردان: هرشل گوردون لوئیس
  • سال ساخت: ۱۹۶۳
  • میانگین امتیازات Blood Feast در IMDB: ۵

داستان فیلم ترسناک ضیافت خون حول تلاش‌های مردی مصری می‌چرخد که در تلاش است الهه باستانی ایشتار را احیا کند. این مرد که فؤاد رامسس نام دارد، برای به زندگی برگرداندن این الهه‌ی باستانی خیر و شر، شروع به جمع‌آوری اعضای بدن دوشیزگان جوان می‌کند. درنهایت او دختری جوان را به دام انداخته و تلاش می‌کند در مراسم باستانی احضار، دختر را به‌عنوان قربانی نهایی به پیشگاه ایشتار تقدیم کند.

فیلم ضیافت خون را به‌عنوان اولین فیلم از زیرژانر اسلشر در نظر می‌گیرند که به خاطر نمایش گرافیکی غم روی پرده سینما مورد توجه قرار گرفت. این فیلم در زمان اکران به موفقیت زیادی دست پیدا کرد، به‌طوری که در مقابل بودجه ناچیز ۲۴ هزار دلاری، گیشه‌ای چهار میلیون دلاری را تجربه کرد. البته در مقابل استقبال مخاطب، منتقدان چندان روی خوشی به این فیلم نشان نداده و گروهی آن را فیلمی آماتور و مبتذل ارزیابی کردند.

شخصیتهای والتر و جیووانی در جنگل در فیلم آدمخواری کانیبال فراکس
کپی لینک

۱۴- فیلم Cannibal Ferox

فیلم کانیبال فراکس

  • ژانر: ترسناک، ماجراجویی
  • کارگردان: اومبرتو لنزی
  • سال ساخت: ۱۹۸۱
  • میانگین امتیازات Cannibal Ferox در IMDB: ۵/۱

فیلم کانیبال فراکس شاید با بهترین فیلم‌های آدم‌خواری ایتالیایی فاصله زیادی داشته باشد، اما بدون تردید یکی از تکان دهنده‌ترین آن‌ها است. مطمئنا با تماشای این فیلم متوجه می‌شوید که اینجا خبری از هوش جاری در فیلم کانیبال هولوکاست نیست، اما کانیبال فراکس برخی از گرافیکی‌ترین و همینطور ناراحت کننده‌ترین صحنه‌ها را ارائه می‌کند.

صحنه‌های این فیلم به اندازه‌ای تکان دهنده است که مناسب تماشای همه نیست

این فیلم همان طرح اصلی داستان‌های مشابه را مورد توجه قرار داده است: کاشفانی از دنیای متمدن که به‌وسیله گروهی از آدم‌خواران بدوی در جنگل‌های دورافتاده اسیر شده و سپس خورده می‌شوند. بااین‌حال سطح سادیسم و نفرت به نمایش درآمده در این فیلم در مرتبه‌ی بالایی قرار دارد. این مسئله به‌خاطر جلوه‌های ویژه‌ای که در فیلم مورد استفاده قرار گرفته است. چشم‌اندازهایی که به طرزی قانع‌کننده‌، بی‌رحمانه هستند. شاید همین مسئله باعث شده است که بخش بازاریابی فیلم ادعا کنند نمایش کانیبال فراکس در ۳۱ کشور جهان ممنوع اعلام شده است، ادعایی که کمی بعید به نظر می‌رسد. اما بااین‌وجود با نگاهی به محتوای فیلم یک نکته مشخص است، کانیبال فراکس فیلمی مناسب افرادی با معده‌ی ضعیف نیست.

شخصیت فیلم جهنم سبز در میان بومیان آدمخوار آمریکای جنوبی
کپی لینک

۱۳- فیلم The Green Inferno

فیلم جهنم سبز

  • ژانر: ترسناک، ماجراجویی
  • کارگردان: الی راث
  • سال ساخت: ۲۰۱۳
  • میانگین امتیازات The Green Inferno در IMDB: ۵/۳

درحالی که فیلم‌هایی با موضوع آدم‌خواری در چند دهه‌ی گذشته شکل‌های مختلفی به خود گرفته‌اند، تلاش کمی برای احیای وحشت‌های قدیمی مبتنی بر جنگلی پر از آدمخواران بدنام صورت گرفته است. منظور به‌ویژه فیلم‌های قدیمی ایتالیایی اوایل دهه‌ی هشتاد است که با چنین چشم‌اندازی ساخته شدند. بااین‌حال در سال ۲۰۱۳ الی راث تلاش کرد این ژانر فرعی را به مخاطبان جوان‌تری معرفی کند که احتمالا با فیلم‌های قدیمی این حوزه چندان آشنا نبودند، و اینگونه بود که فیلم جهنم سبز ساخته شد.

راث فیلم جهنم سبز را همچون دیگر فیلم‌ موفقش یعنی هاستل (مسافرخانه)، با نگاهی سیاسی ساخته است. اینجا داستان در مورد گروهی از فعالان محیط زیستی جوان و البته ساده‌لوح است که به جنگل‌ها بارانی آمازون سفر می‌کنند تا نسبت به نابودی زیستگاه قبایل بومی به وسیله‌ی یک شرکت چوب‌بری طماع اعتراض کنند. اما خیلی زود اوضاع از کنترل خارج شده و آن‌ها به‌وسیله‌ی یک گروه از قبایل بومی اسیر می‌شوند و جایی در منوی شام آن‌ها را به خود اختصاص می‌دهند.

خط داستانی فیلم جهنم سبز کمی آشفته به نظر می‌رسد، شاید چون کارگردان میان طنز و ارائه‌ی صحنه‌های شوکه کننده‌ای از گوشتخواری سرگردان است. اما بااین‌وجود طرفداران آثار ترسناک چندان از تماشای این فیلم ناامید نخواهند شد، چون به‌هرحال این فیلم بیشتر به‌دنبال زنده کردن فیلم های آدمخواری در جنگل است که مدت‌ها است به شکل سابق مورد توجه قرار نمی‌گیرند.

صحنه گوشتخواری در فیلم آخرالزمان آدمخوار محصول کشور ایتالیا
کپی لینک

۱۲- فیلم Cannibal Apocalypse

فیلم آخرالزمان آدمخوار

  • ژانر: درام، ترسناک، خیال‌انگیز
  • کارگردان: آنتونیو مارگریتی
  • سال ساخت: ۱۹۸۰
  • میانگین امتیازات Cannibal Apocalypse در IMDB: ۵/۵

برای چندین دهه، صنعت فیلم ایتالیا به خاطر تأثیرپذیری عمیق خود از سینمای هالیوود به شهرت رسیده بود. موفقیت آثاری همچون جنگ ستارگان یا آرواره‌ها، می‌توانست به سرعت باعث ساخت ده‌ها نسخه کپی شده از فیلم اصلی شود. اما در سال ۱۹۸۰ و با اوج گرفتن آثار سینمای ایتالیا با موضوع آدم‌خواری، کارگردان آنتونیو مارگریتی تصمیم گرفت در چرخشی متفاوت این بار با الهام از فیلم کلاسیک و موفق «اینک آخرالزمان» (Apocalypse Now) که به موضوع جنگ ویتنام اختصاص داشت، فیلمی با موضوع آدم‌خواری ارائه دهد.

دراین اثر سرگرم کننده و البته کمی مضحک، نگاهی به زندگی دو کهنه سرباز جنگ ویتنام داریم که به ویروس آدم‌خواری آلوده شده‌اند. این دو پس از پایان جنگ به خیابان‌های آتلانتا بازگشته و مشغول انواع ضرب و جرح و آدم خواری می‌شوند. این فیلم اثری غمیگن است، اما نکات مثبتی هم دارد. موسیقی متن فیلم و همینطور اجرای درخشان بازیگر آمریکایی «جان ساکسون» از جمله این نکات است، بازیگری که او را با بازی در آثای همچون «کابوس خیابان الم» و «کریسمس سیاه» (Black Christmas) می‌شناسیم.

شخصیتهای جولین و سابینا در فیلم آدمخواری ما همین هستیم که هستیم
کپی لینک

۱۱- فیلم We Are What We Are

فیلم ما همین هستیم که هستیم

  • ژانر: درام، ترسناک
  • کارگردان: خورخه میشل گراو
  • سال ساخت: ۲۰۱۰
  • میانگین امتیازات We Are What We Are در IMDB: ۵/۷

درحالی که بسیاری از فیلم‌هایی که در این فهرست به آن‌ها پرداخته می‌شود، آدم‌خوارها را به شکل تهدیدی شرارت آمیز به تصویر کشیده‌اند، فیلم ما همین هستیم که هستیم آن‌ها را در جایگاه شخصیت‌های اصلی داستان نشانده است.

این فیلم داستان خانواده‌ای را روایت می‌کند که پس از مرگ پدر و سرپرست خانواده، با مشکلاتی عدیده همچون تهیه وعده‌ی غذایی بعدی مواجه می‌شود. اعضای خانواده برای رفع گرسنگی خود، شروع به ربودن مردم می‌کنند، اما این ناپدید شدن‌ها در شهر کوچک محل زندگی آن‌ها خیلی زود مورد توجه پلیس قرار می‌گیرد. فضای فیلم تیره‌وتار بوده و به‌صورت مشخص فقدان شخصیت‌های دلسوز در آن مشهود است، بااین‌وجود این فیلم به شکلی شگفت‌انگیز کارگردانی شده و اثر آن تا مدت‌ها پس از تماشا، همچنان در ذهن تماشاگر باقی می‌ماند. در سال ۲۰۱۳ شاهد یک بازسازی شگفت‌انگیز دیگر از این فیلم با عنوانی مشابه بودیم.

جک و آلن در حال فیلمبرداری در جنگل محل زندگی آدمخواران در فیلم کانیبال هولوکاست
کپی لینک

۱۰- فیلم Cannibal Holocaust

فیلم کانیبال هولوکاست (قتل‌عام آدم‌خواران)

  • ژانر: ترسناک، ماجراجویی
  • کارگردان: روجرو دئوداتو
  • سال ساخت: ۱۹۸۰
  • میانگین امتیازات Cannibal Holocaust در IMDB: ۵/۸

این اثر کلاسیک همچنان یکی از آثار برجسته و قابل تأمل در چرخه‌ی آثار ترسناک مرتبط با مضمون آدم‌خواری در کشور ایتالیا است. شاید باید گفت این اثر بهترین نمونه‌ی این زیرژانر است، هرچند گاهی حتی تماشای یکی از نمونه‌های سینمایی بسیار موفق و در خور توجه هم می‌تواند کاری فوق‌العاده سخت و ناخوشایند باشد و خب، به نظر می‌رسد فیلم کانیبال هولوکاست هم در این گروه جای می‌گیرد.

این فیلم حاوی خشونتی غیرقابل توجه علیه حیوانات است که باعث می‌شود هرکسی توان تماشای آن را نداشته باشد

این فیلم از دو بخش تشکیل شده است. نیمه‌ی اول آن در مورد انسان شناسی آمریکایی است که به جنگل‌های آمازون سفر می‌کند تا بفهمد چه اتفاقی برای تیمی از مستندسازان مفقود شده افتاده است که بعد از سفر به این منطقه ناپدید شدند. او متوجه می‌شود که همه این افراد کشته شده‌اند. حالا نیمه دوم فیلم شروع می‌شود که به مخاطب فرصت می‌دهد ازطریق تماشای فیلم‌های پیدا شده متوجه شود واقعا چه اتفاقی برای این افراد افتاده است. و تازه آن‌جا است که ما درمی‌یابیم این گروه برای ساخت اثری مهیج و فراموش نشدنی، دست به چه اعمال شنیعی زدند. درواقع آن‌ها برای رسیدن به مقصود خود از تحریک، آزار و اذیت و شکنجه مردم بومی فروگذار نکردند. هرچند این رفتار عاقبت بسیار بدی را برای خود آن‌ها هم رقم زده است که حتی تماشایش هم دردناک است.

فیلم کانیبال هولوکاست اظهار نظری قدرتمند و البته بسیار خوش ساخت در مورد نقش افراد مستند ساز و همینطور تأثیر جهان به اصطلاح متمدن روی افرادی است که دور از جوامع و در محیط‌هایی بسته زندگی می‌کنند. اما باید به این نکته هم توجه داشت که این فیلم برای بیان دیدگاه خود، شیوه‌ای استثمارگونه و همینطور وحشیانه را مورد استفاده قرار داده است. در فیلم شاهد خشونتی غیرقابل دفاع علیه حیوانات هستیم و همینطور صحنه‌هایی به غایت طاقت‌فرسا از آماده شدن وعده‌های غذایی قبایل آدم‌خوار هم به نمایش گذاشته شده‌اند که هرکسی دل تماشای آن را ندارد.

تکنیک قابل‌توجه این اثر، تأثیری آشکار بر فیلم‌های دیگی همچون «پروژه‌ی جادوگر بلر» داشت و می‌توان گفت که تماشای این فیلم حتی بعد از گذشت تقریبا چهل سال از زمان ساخت آن، همچنان غافلگیر کننده و تأثیرگذار است.

2022-11-ted
کپی لینک

۹- فیلم Trouble Every Day

فیلم دردسر هر روزه

  • ژانر: ترسناک، درام
  • کارگردان: کلر دنی
  • سال ساخت: ۲۰۰۱
  • میانگین امتیازات Trouble Every Day در IMDB: ۵/۹

کلر دنی بیشتر به خاطر درام‌های هنری تحسین شده‌ای همچون «کار نیکو» (Beau Travail) شناخته می‌شود تا آثاری ترسناک در مورد پدیده‌ی آدم‌خواری. اما در سال ۲۰۰۱، او هر دو حوزه را در هم ترکیب کرد تا اثری متفاوت را ارائه دهد. در فیلم دردسر هر روزه شاهد هنرنمایی بازیگر شناخته شده فرانسوی «بئاتریس دال» در نقش زنی مرموز و آدمخوار هستیم که به وسیله‌ی شوهرش زندانی می‌شود. «وینسنت گالو» هم در نقش یک مرد آمریکایی ظاهر شده است که روی این زن وسواس دارد.

این اثری با روند آهسته و هنری است و به‌هیچ عنوان در طبقه یک فیلم ترسناک معمولی جای نمی‌گیرد. اما طرفداران فیلم‌سازی عجیب و ماجراجویانه، قدردان این ترکیب سازش ناپذیر بوده و از تماشای این اثر لذت خواهند برد.

مری بث هارت  و رندی کواید در فیلم آدمخواری والدین
کپی لینک

۸- فیلم Parents

فیلم والدین

  • ژانر: ترسناک، رازآلود، کمدی
  • کارگردان: باب بالابان
  • سال ساخت: ۱۹۸۹
  • میانگین امتیازات Parents در IMDB: ۶/۱

باب بالابان بیشتر به‌عنوان بازیگر فیلم‌هایی کلاسیک همچون «برخورد نزدیک از نوع سوم» (Close Encounters of The Third Kind)، «پارک گاسفورد» (Gosford Park) و «جزیره‌ی سگ‌ها» (Isle of Dogs) شناخته می‌شود، اما جالب است بدانید او در سال ۱۹۸۹ اولین کارگردانی خود را با ساخت فیلمی ترسناک و کمدی تجربه کرد.

داستان فیلم والدین در دهه‌ی ۱۹۵۰ می‌گذرد و تمرکز فیلم روی زندگی پسری ده ساله به نام مایکل است که متقاعد شده است والدینش گوشت آدم می‌خورند. بیشتر موفقیت فیلم به این خاطر بود که تماشاگران هرگز مطمئن نبودند مادر و پدر مایکل (مری بث هارت و رندی کواید) واقعا هیولاهایی گوشت‌خواری هستند که مایکل به وجودشان اعتقاد دارد. اجراهای فوق‌العاده و همینطور طنز شیرین این فیلم دهه‌ی پنجاه باعث شد این فیلم در طول سالیان بعد طرفداران بسیاری پیدا کند.

یکی از صحنه های ترسناک فیلم تپه ها چشم دارند
کپی لینک

۷- فیلم The Hills Have Eyes

فیلم تپه‌ها چشم دارند

  • ژانر: ترسناک، روانشناختی
  • کارگردان: الکساندر آژا
  • سال ساخت: ۲۰۰۶
  • میانگین امتیازات The Hills Have Eyes در IMDB: ۶/۴

فیلم تپه‌ها چشم دارند یکی از آن بازسازی‌های کمیابی است که موفق شده است سطح کلی خود را در مقایسه با نسخه‌ی اصلی، به شکلی تأثیرگذار بهبود دهد. فیلم اصلی به کارگردانی وس کریون و محصول سال ۱۹۷۷ بود، تریلری ترسناک که تماشای آن به شکلی عجیب لذت بخش بود. درمقابل بازسازی الکساندر آژا از این فیلم، اثری ترسناک، بی‌رحمانه و خونبارتر را به نمایش گذاشته است.

داستان فیلم بسیار ساده است: ماشین یک خانواده در صحرای نیومکزیکو خراب می‌شود و درادامه گروهی از جهش یافته‌های آدم‌خوار و وحشتناک ساکن کوهستان، از راه می‌رسند و خانواده را به دام انداخته و آن‌ها را می‌خورند. در مقابل خط داستانی ساده و تقریبا همیشگی، تیم سازنده به کمک هنر گریم و استفاده از چهره پردازی‌ برجسته و البته ناخوشایند ، موفق به خلق موجوداتی بسیار ترسناک شده‌اند که بیننده را به‌راحتی وحشت‌زده می‌کند.

2022-11-fresh
کپی لینک

۶- فیلم آدمخواری جدید Fresh

فیلم تازه (فِرِش)

  • ژانر: کمدی، ترسناک، روانشناختی
  • کارگردان: میمی کیو
  • سال ساخت: ۲۰۲۲
  • میانگین امتیازات fresh در IMDB: ۶/۷

داستان فیلم تازه به زندگی دختری به نام نوآ می‌پردازد که با مردی به نام استیو در یک فروشگاه مواد غذایی ملاقات می‌کند. او که از پیدا کردن دوست و همدم در برنامه‌های دوست‌یابی ناامید شده است، شماره خود را به استیو می‌دهد. چند اتفاق باعث نزدیکی بیشتر او به استیو می‌شود، اما نوآ درنهایت پی می‌برد که این دوست دلسوز جدید، سعی دارد چیزی در مورد اشتهای غیرعادی خود را از او پنهان کند.

سر آنتونی هاپکینز و ری لیوتا در فیلم ترسناک هانیبال
کپی لینک

۵- فیلم Hannibal

فیلم هانیبال

  • ژانر: درام، ترسناک، روانشناختی
  • کارگردان: ریدلی اسکات
  • سال ساخت: ۲۰۰۱
  • میانگین امتیازات Hannibal در IMDB: ۶/۸

اگرچه آنتونی هاپکینز در نقش قاتل سریالی معروف یعنی دکتر هانیبال لکتر آدم‌خوار در فیلم سکوت بره‌ها محصول سال ۱۹۹۱ بسیار خوش درخشیده و تأثیری عمیق از خود برجای گذاشت، اما در واقعیت مخاطبان این فیلم فرصت چندانی برای تماشای او در حال آدم‌خواری پیدا نکردند. درحالی‌که این مسئله در مورد فیلم هانیبال به کارگردانی ریدلی اسکات صدق نمی‌کند. درواقع هانیبال دراینجا راه دیگری را در پیش گرفته است که به شکلی مضحک بیش از اندازه سرگرم کننده است. از طرف دیگر این فیلم با یکی از دیوانه کننده‌ترین صحنه‌هایی که احتمالا در چنین آثار پرمخاطبی با آن مواجه می‌شوید، به پایان می‌رسد که باز هم بر جذابیت این اثر می‌افزاید.

داستان در مورد پل کرندلر با اجرای ری لیوتا است، او که جزو مقامات فاسد وزارت دادگستری است به‌وسیله دکتر لکتر اسیر می‌شود. او به پل مواد مخدر می‌دهد و سپس قسمت بالای جمجمه او را برمی‌دارد. کرندلر بی‌نوا درحالی که به صندلی بسته شده و نمی‌داند اکنون مغزش در معرض دید قرار دارد، شروع به خوردن بخشی از مغز خود می‌کند که دکتر لکتر چند دقیقه قبل آن را سرخ و آماده خوردن کرده است. به نظر شما هم این پایان جذابی برای یک فیلم با موضوع آدم‌خواری نیست؟

گای پیرس در فیلم ترسناک حریص
کپی لینک

۴- فیلم Ravenous

فیلم حریص

  • ژانر: ترسناک، وسترن، ماجراجویی
  • کارگردان: آنتونیو برد
  • سال ساخت: ۱۹۹۹
  • میانگین امتیازات Ravenous در IMDB: ۶/۹

فیلم حریص یکی از آن ترکیب ژانرهای عجیب و غریب است که قاعدتا نباید کار کند، اما به طرزی جالب توجه موفق و کارآمد از آب درآمده است. تلفیق ژانر ترسناک، وسترن و البته کمدی تاریک که تولید آن با مشکلات مختلفی همراه بود و پس از اکران هم یک شکست تجاری تمام و کمال را رقم زد. بااین‌حال این فیلم اثری بسیار سرگرم کننده است که در طول سال‌های بعد مورد توجه بیشتری قرار گرفت.

گای پیرس در این فیلم در نقش یک کاپیتان ارتش ظاهر شده است که در طول جنگ مکزیک و آمریکا در دهه‌ی ۱۸۴۰ به یک پاسگاه نظامی دورافتاده فرستاده می‌شود. او درآنجا با مردی مرموز به نام کالکوهوان (رابرت کارلایل) رو‌به‌رو می‌شود که داستان‌هایی در مورد آدم‌خواری برای او تعریف می‌کند. در طول زمستان و سرمای فزاینده، همه چیز در این نقطه دورافتاده عجیب و تاریک‌تر شده و صحنه برای غافلگیری‌های پیش‌رو آماده می‌شود.

بی‌تردید این فیلم چیزهایی وحشتناک برای ارائه دارد. اما حضور آنتونیو برد که پس از اخراج کارگردان اصلی درحین تولید فیلم، مسئولیت کار را برعهده گرفت و همینطور موسیقی شگفت‌انگیز مایکل نایمن باعث شده است این فیلم اثری خنده‌دار و جالب توجه از آب دربیاید.

گرانس ماریلیه بازیگر نقش جاستین در فیلم ترسناک خام
کپی لینک

۳- فیلم Raw

فیلم خام

  • ژانر: درام، ترسناک
  • کارگردان: جولیا داکورنو
  • سال ساخت: ۲۰۱۶
  • میانگین امتیازات Raw در IMDB: ۷

شاید جالب باشد که بدانید برخی از تأثیرگذارترین فیلم‌های ترسناک دهه‌ی گذشته از کشور فرانسه نشأت گرفته‌اند و بدون تردید فیلم «خام» یکی از آن‌ها است. این فیلم در طول نمایش در جشنواره فیلم شهرت بسیاری پیدا کرده و صحنه‌های به تصویر کشیده شده آن در مورد آدم‌خواری در بسیاری از مواقع باعث بیهوش شدن مخاطبان شد. مطمئنا این فیلم دارای سکانس‌هایی قوی است، اما چیزی بیشتر از نمایش شوک‌های وحشتناک در مورد فیلم خام وجود دارد که آن را به اثری تأثیرگذار تبدیل کرده است.

این فیلم که کارگردانی آن را جولیا داکورنو برعهده داشت، در مورد فردی گیاهخوار به نام جاستین است که بعد از شروع تحصیل در رشته دامپزشکی، ناگهان تمایلی عجیب به آدمخواری پیدا می‌کند. فضای فیلم خام عجیب و رویایی است و مقدار شگفت‌انگیزی شوخ طبعی تیره و تار دارد که مخاطب را عمیقا تحت تأثیر قرار می‌دهد. به‌علاوه بازیگر نقش جاستین، اجرایی خارق‌العاده را به نمایش گذاشته است. این امر باعث شد حتی درحالی که جاستین در تلاش است میل فزاینده خود به خوردن گوشت انسان را کنترل کند، شخصیتش همچنان عمق عاطفی قابل توجهی داشته باشد.

کرت راسل در نقش کلانتر در فیلم تاماهاوک استخوانی
کپی لینک

۲- فیلم Bone Tomahawk

فیلم تاماهاوک استخوانی

  • ژانر: درام، ترسناک، وسترن
  • کارگردان: کریگ زالر
  • سال ساخت: ۲۰۱۵
  • میانگین امتیازات Bone Tomahawk در IMDB: ۷/۱

تاماهاوک استخوانی اولین تجربه کریگ زالر در مقام کارگردان است. این فیلم به زندگی یک کلانتر در شهری کوچک می‌پردازد که در تلاش است جان سه نفر را که به‌وسیله افراد یک قبیله از بومیان آدمخوار ربوده شده‌اند را نجات بدهد. درادامه مخاطب شاهد چیزی است که دست کمی از سفر به جهنم روی زمین ندارد، چون گروه نجات تازه متوجه می‌شود که دربرابر دشمنی قرار دارد که خوی وحشیگریش هیچ حد و مرزی نمی‌شناسد.

فیلم تاماهاوک استخوانی گیشه موفقی داشت و نقدهای مثبت زیادی دریافت کرد که هم فیلمنامه و هم کارگردانی زالر و اجرای بازیگران را مورد ستایش قرار دادند.

یکی از اعضای خانواده صورت چرمی در فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس
کپی لینک

۱- فیلم The Texas Chainsaw Massacre

فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس

  • ژانر: ترسناک
  • کارگردان: توبی هوپر
  • سال ساخت: ۱۹۷۴
  • میانگین امتیازات The Texas Chainsaw Massacre در IMDB: ۷/۴

فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس یکی از فیلم‌های شناخته شده ژانر وحشت و اسلشر محصول آمریکا است که پخش آن به‌دلیل خشونت زیاد، در چندین کشور جهان ممنوع شد. از طرف دیگر بسیاری از سالن‌های نمایش فیلم هم در پاسخ به شکایات مربوط‌به خشونت زیاد فیلم، پخش آن را متوقف کردند. اگرچه این فیلم با واکنش متفاوت منتقدان رو‌به‌رو شد، اما در گیشه فروش خوبی داشت و با گذشت چندین سال از پخش اولیه، رفته رفته مورد توجه قرار گرفته و شهرتی برای خود دست و پا کرد.

فیلم در مورد چند دوست است که در راه بازدید از خانه‌ای قدیمی، قربانی یک خانواده آدم‌خوار می‌شوند. در ابتدا ادعا شد این فیلم براساس یک داستان واقعی ساخته شده است، امری که باعث شد مخاطبان بیشتری برای دیدن فیلم ترغیب شوند. اما در عمل این فیلم تنها جزئیاتی محدود را از جنایات قاتلی به نام «اد گین» الهام گرفته بود و در مقابل، بخش زیادی از طرح داستانی آن تخیلی بود.

فیلم کشتار با اره برقی در تگزاس یکی از بهترین و تأثیرگذارترین فیلم‌های ترسناک است که تأثیری عمیق روی دیگر آثار ژانر اسلشر داشت که از آن جمله می‌توان به استفاده از ابزارهای قدرتی به‌عنوان سلاح قاتل و همچنین توصیف قاتل به‌عنوان فردی بدون چهره با بدنی حجیم و بزرگ اشاره کرد.

خب، درپایان نظر شما در مورد آثار اشاره شده در این فهرست چیست؟ آیا اصلا علاقه‌ای به تماشای فیلم‌هایی با محتوای آدم‌خواری دارید؟ به نظر شما بهترین آثار ارائه شده در این حوزه چیست؟ خوشحال می‌شویم نظرات خود را در این رابطه با ما و دیگر دوستان‌تان در زومجی هم درمیان بگذارید.

سوالات متداول

  • ۱- بهترین فیلم های آدمخواری کدامند؟

    از نمونه های ترسناک فیلم هایی با موضوع آدم خواری می‌توان به فیلم خام، فیلم هانیبال، فیلم حریص و فیلم والدین اشاره کرد. فهرست کامل ۱۵ فیلم آدم خواری را در سایت زومجی بخوانید.

  • ۲- فیلم های آدمخواری در جنگل کدامند؟

    فیلم کانیبال فراکس، فیلم جهنم سبز و فیلم کانیبال هولوکاست از نمونه‌های فیلم های آدمخواری در جنگل به حساب می‌آیند. فهرست کامل ۱۵ فیلم آدم خواری را در سایت زومجی بخوانید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات