آخر هفته چی بازی کنیم: از Age of Empires تا یک نقش آفرینی جذاب

پنج‌شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۰ - ۰۰:۰۳
مطالعه 5 دقیقه
قهرمان‌های بازی Divinity 2
در قسمتی دیگر از سری مقاله‌های آخر هفته چی بازی کنیم، سراغ دو بازی جذاب استراتژی و نقش آفرینی رفتیم و دو اثر مستقل ارزشمند هم داریم. همراه زومجی باشید.
تبلیغات

به رسم چهارشنبه‌های گذشته، این هفته هم در قسمتی دیگر از مقاله‌های آخر هفته چی بازی کنیم، سراغ معرفی چهار بازی مختلف می‌رویم که دو مورد از آن‌ها، آثار معروف و نام‌آشنایی هستند و دو مورد هم بازی‌های مستقل با‌کیفیت. پس بدون توضیحات بیش‌تر، سراغ معرفی بازی‌ها برویم:

سه رهبر در بازی Age of Empires II
کپی لینک

Age of Empires II: Definitive Edition

مجموعه Age of Empires از آن دست بازی‌هایی است که خیلی از گیمر‌های ایرانی با آن خاطرات زیادی دارند و مخصوصا نسخه دوم آن، از بازی‌های استراتژی بسیار معروفی بود که طرفداران این سبک ساعت‌های طولانی، وقت صرف تجربه آن می‌کردند. در سال ۲۰۱۹ بود که یک نسخه بهبود‌یافته از Age of Empires II منتشر شد و خب اگر به هر دلیلی تا امروز سراغ آن نرفته‌اید، الان فرصت مناسبی برای این کار خواهد بود.

اما چرا الان فرصت مناسبی برای تجربه Age of Empires II: Definitive Edition به‌حساب می‌آید؟ چند روز پیش، دومین بسته الحاقی این بازی با نام Dawn of the Dukes منتشر شد که دو تمدن دیگر و سه کمپین به بازی اضافه می‌کند. این محتوا، دومین بسته الحاقی بازی به‌حساب می‌آید و اولین بسته هم Lords of the West بود که اوایل ۲۰۲۱ در دسترس قرار گرفت. با انتشار این بسته‌ها و قرار دادن آن‌ها در کنار محتویات نسخه اصلی، حالا Age of Empires II: Definitive Edition یک تجربه بهبود‌یافته و کامل از این نسخه محبوب AoE به‌حساب می‌آید که قطعا طرفداران آثار استراتژی، می‌توانند حسابی از آن لذت ببرند.

پس اگر تا امروز فرصت تجربه Age of Empires II: Definitive Edition را نداشتید، حالا و با انتشار دومین بسته الحاقی بازی، یک تجربه استراتژی سرگرم‌کننده منتظر شما است!

شخصیت Red در بازی Transistor
کپی لینک

Transistor

این روز‌ها به دلیل انتشار نسخه پلی استیشن و ایکس باکس بازی Hades، افراد بیش‌تری فرصت تجربه این اثر بسیار موفق را پیدا کرده‌اند و خب چه بهانه‌ای بهتر از این برای اینکه سراغ Transistor، یکی از بازی‌های قدیمی‌تر استودیو Supergiant Games، سازنده Hades برویم.

Transistor داستان شخصیتی به نام Red را روایت می‌کند؛ یک خواننده مشهور که یک روز مورد حمله قرار می‌گیرد. با این حال Red موفق به فرار می‌شود و در جریان این اتفاقات، به اسلحه‌ای شمشیر‌مانند به نام ترانزیستور دست پیدا می‌کند که قرار بود با آن کشته شود ولی حالا مالکش به‌حساب می‌آید و همین اتفاق، دردسر‌های مختلفی برای شخصیت بازی به‌همراه می‌آورد. با اینکه Transistor از نظر داستانی هم اثر ارزشمندی است، اما گیم پلی این بازی است که باعث می‌شود تا با گذشت مدت زمان نسبتا طولانی از عرضه آن در سال ۲۰۱۴، بتوان کماکان تجربه‌اش را پیشنهاد کرد.

Transistor مخصوصا از حیث مبارزات، بی‌نهایت سرگرم‌کننده است و حسابی ذهن بازیکن را درگیر پیدا کردن بهترین راه‌حل برای پشت سر گذاشتن نبرد‌ها می‌کند. برای این منظور، قابلیت‌های مختلفی هم به‌دست می‌آورید که باید به شکلی برنامه‌ریزی‌شده و درست از آن‌ها بهره ببرید تا شانس پیروزی در نبرد‌ها را داشته باشید. به‌طور کلی، Transistor از آن دست بازی‌هایی است که جنبه‌های مختلف آن خیلی خوب می‌توانند مخاطب را درگیر بازی نگه دارند و کاری کنند که بدون ذره‌ای خستگی، آن را تا انتها دنبال کند و خب همین هم کار ما را برای پیشنهاد کردن این اثر، ساده‌تر می‌کند.

بررسی بازی Divinity: Original Sin II
کپی لینک

Divinity: Original Sin II

Larian استودیو نسبتا قدیمی در صنعت بازی به‌حساب می‌آید که در سال ۱۹۹۶ تاسیس شده و روی آثار مختلفی هم کار کرده است که مجموعه Divinity یکی از مهم‌ترینِ آن‌ها است و شامل بازی‌های مختلفی با حال و هوای متفاوت از هم می‌شود. اثری که برای معرفی در مقاله این هفته در نظر گرفتیم، آخرین بازی منتشر‌شده از این سری یعنی Divinity: Original Sin II است که در سال ۲۰۱۷ در دسترس قرار گرفت و بدون اغراق، می‌توان آن را یکی از بهترین آثار سبک نقش آفرینی در چند سال اخیر دانست.

Divinity: Original Sin II پس از موفقیت‌های نسخه قبلی یعنی Divinity: Original Sin عرضه شد و خب از هر نظر، تجربه کامل‌تر و گسترده‌تری نسبت به آن به‌حساب می‌آید. این ساخته استودیو لارین، بیش از هر چیزی چنین حسی به مخاطب می‌دهد که انگار اکثر ویژگی‌های دوست داشتنی آثار نقش آفرینی کلاسیک در یک بازی جمع شده‌اند و مهم‌تر از این، سازندگان توانسته‌اند تمام این موارد را با حس و حالی مخصوص بازی خودشان و همینطور در یک ظاهر کاملا مدرن و امروزی به مخاطب ارائه بدهند؛ موردی که باعث شده تا Divinity: Original Sin II، هم برای طرفداران قدیمی ژانر نقش آفرینی جذاب باشد و هم بتواند مخاطبین جدید را جذب کند.

Divinity: Original Sin II بدون اغراق، تمام پیش‌نیازهای یک اثر موفق را تیک می‌زند. از یک طرف شاهد روایت داستانی درجه‌یک هستیم و از طرف دیگر،‌ بازی انقدر از حیث گیم پلی غنی است که می‌توان ساعت‌ها در موردش حرف زد؛ از نبرد‌های شدیدا درگیر‌کننده گرفته تا سیستم لوت عالی و ارائه محتوای غنی که ساعت‌های طولانی شما را سرگرم خواهد کرد و البته که ارزش تکرار بسیار بالایی هم دارد. طرفداران سبک نقش آفرینی، این روز‌ها چشم انتظار آثاری چون نسخه بهبود‌یافته دیابلو ۲ هستند و خب در این فرصت، چه چیزی بهتر از اینکه برای یک مدت طولانی سرگرم Divinity: Original Sin II شوید که نمره متای ۹۳ هم مهر تایید دیگری بر کیفیت بالای آن است.

بررسی بازی Nidhogg 2
کپی لینک

Nidhogg II

برای آخرین بازی این هفته هم سراغ یک اثر مستقل و متفاوت با نام Nidhogg II برویم که راستش را بخواهید، بی‌نقص نیست اما قدرت بسیار بالایی برای سرگرم کردن شما دارد. Nidhogg II که توسط Messhof ساخته شده، اثری در سبک مبارزه‌ای است که سال ۲۰۱۷ منتشر شد و خب از آن بازی‌هایی است که اصلا و ابدا نباید آن را خیلی جدی گرفت و صرفا به‌عنوان یک تجربه مفرح باید به‌سراغش رفت.

Nidhogg II شما را درگیر یک هدف نه‌چندان پیچیده می‌کند؛ در هر مرحله، آنقدر با حریف‌تان بجنگید و شکستش دهید تا به آخر مرحله برسید. البته که دقیقا عکس این قضیه هم ممکن است رخ بدهد و شاید آنقدر توسط حریف‌تان کشته شوید که او به مقصدش برسد و شما بازنده نهایی مرحله باشید. همین روند به‌ظاهر ساده، در مراحل مختلف به روش‌های خلاقانه و متفاوتی ارائه می‌شود و ترکیب آن با تنوع خوب تجهیزات و سلاح‌ها، عاملی است که نتیجه‌اش، یک تجربه مفرح، سرگرم‌کننده و پر از دقایق هیجان‌انگیز است.

پس اگر دنبال یک بازی متفاوت هستید که خیلی هم جدی نباشد، Nidhogg II گزینه مناسبی برای شما خواهد بود.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز

نظرات