غول های صنعت بازی احتمال خرید شرکت EA را بررسی خواهند کرد

جمعه ۱ بهمن ۱۴۰۰ - ۱۲:۳۱
مطالعه 2 دقیقه
لوگو الترونیک آترز / EA
باتوجه‌به تازه‌ترین تحلیل رسانه بزرگ Financial Times، شاید شرکت EA هدف بعدی غول‌های صنعت بازی برای خریداری و کسب مالکیت باشد.
تبلیغات

در جریان آخرین اخبار بازی و براساس مقاله‌ی تحلیلی جدید Financial Times که فقط مشترک‌های این رسانه‌ی بزرگ می‌توانند آن را به‌صورت کامل مطالعه کنند، بعید نیست که شرکت الکترونیک آرتز هدف بعدی غول‌های صنعت بازی برای تصاحب و گرفتن حق مالکیت باشد.

طی چند سال اخیر دیدیم که غول‌های صنعت بازی برای کسب برتری در نسل ۹ یا حتی افزایش حضور خود در بازار موبایل، با پرداخت مبالغ قابل‌توجه شرکت‌هایی بزرگ را به‌فهرست تیم‌های اختصاصی خود افزودند. مایکروسافت با خرید دو شرکت بتسدا و اکتیویژن بلیزارد با هزینه‌هایی که تصورشان هوش از سر آدم می‌برد، وضعیت عجیبی را به وجود آورده است. Financial Times اخیرا به‌این رقابت پرحرارت میان شرکت‌های بزرگ پرداخت و از شرکت EA به‌عنوان طعمه‌ی احتمالی بعدی برای خریداری شدن یاد کرد.

شرکت EA طی ۲۰ سال گذشته با توسعه‌ی مجموعه‌های ورزشی درکنار بازی‌های پرطرفدار مثل سری بازی Mass Effect، سری بازی Dragon Age، سری بازی Need For Speed، سری بازی Medal of Honor، سری بازی Dead Space و سری بازی Titanfall توانست به‌یکی از مهم‌ترین شرکت‌های صنعت بازی تبدیل شود. کسب مالکیت شرکت EA و دسترسی به‌تمامی این مجموعه‌ها درکنار سری بازی FIFA که بدون شک پردرآمدترین بازی الکترونیک آرتز و یکی از بازی‌های محوری در چرخش اقتصاد ویدیوگیم است، می‌تواند یک نقطه‌ی عطف در این رقابت عظیم باشد. تازه بازی‌های موبایلی موفق تیم‌های متعلق به شرکت EA و بازی‌های ریسینگ کدمسترز را نیز نباید فراموش کرد.

تصویری از صحبت مارک سرنی درباره سری دد اسپیس

با وجود قیمت ۳۸ میلیارد دلاری شرکت EA شاید بعید به نظر برسد که سونی برای خرید چنین شرکت گران‌قیمتی دورخیز کند. نکته‌ی قابل‌توجه اما اینجا است که مقاله تحلیلی نشریه Financial Times از سونی به‌عنوان یک گزینه برای خریداری الکترونیک آرتز برای پاسخ دادن به مایکروسافت و «تقویت کارنامه‌ی خود در ساخت آثار انحصاری» یاد می‌کند. باید صبر کنیم و ببینیم که کدام شرکت عظیم قدم بعدی را در به‌دست آوردن یک ناشر بزرگ دیگر برخواهد داشت. اپل، آمازون، متا، گوگل و نتفلیکس هم شرکت‌هایی هستند که اگر بخواهند ناگهان میزان حضور خود در جهان بازی‌های ویدیویی را به‌شدت افزایش دهند، از نظر توان مالی هیچ مشکلی برای خرید الکترونیک آرتز نخواهند داشت.

نظر شما چیست؟ کدام شرکت قدم بزرگ بعدی در تصاحب ناشرهای برجسته‌ی دنیای گیم را برمی‌دارد؟ اصلا آیا این قضیه ادامه‌دار می‌شود یا اینکه خریداری اکتیویژن بلیزارد توسط مایکروسافت، پرونده‌ی رقابت را می‌بندد؟ فکر می‌کنید سونی با خرید EA برای پاسخ به حرکات اخیر مایکروسافت اقدام خواهد کرد؟ دیدگاه خود را برای زومجی بنویسید.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات