فیل اسپنسر: گیم پس برای همه مناسب نیست

چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۲۳:۵۵
مطالعه 2 دقیقه
لوگو سرویس ایکس باکس گیم پس
فیل اسپنسر سرویس گیم پس را یک گزینه برای بازی کردن می‌داند که برای هر کسی مناسب نیست.
تبلیغات

فیل اسپنسر، مدیرعامل بخش گیمینگ مایکروسافت ر مصاحبه‌ای جدید تأکید کرد که سرویس گیم پس برای همه مناسب نیست و این شرکت آن را تنها به‌عنوان یک گزینه دیگر برای دسترسی به بازی‌ها می‌بیند، نه یک ضرورت. به گفته او این سرویس برای بازیکنانی که تعداد محدودی بازی در سال تجربه می‌کنند، ممکن است بهترین انتخاب نباشد.

به نقل از Gamingbolt، در‌حالی‌که برند ایکس باکس در حال گسترش فعالیت خود به پلتفرم‌های دیگر است، گیم پس همچنان یکی از منابع درآمد پایدار برای مایکروسافت به شمار می‌رود. با این وجود، فیل اسپنسر معتقد است که این سرویس، بیشتر به‌عنوان یک انتخاب طراحی شده تا یک الزام برای همه گیمرها.

اسپنسر در گفتگو با رسانه ورایتی توضیح داد: «از نظر من، گیم پس یک گزینه سالم برای افراد خاصی است. برای همه نیست. اگر شما سالی یک یا دو بازی انجام می‌دهید، گیم پس احتمالا مدل تجاری مناسبی برای شما نیست؛ بهتر است همان دو بازی را به‌طور مستقیم خریداری کنید و این کاملا منطقی است. اما من می‌خواهم شما حق انتخاب داشته باشید.»

او تأکید کرد که گیم پس تنها یکی از چندین مدل تجاری موجود برای بازیکنان است که در کنار خرید مستقیم بازی‌ها (چه با قیمت کامل و چه با تخفیف) و مدل رایگان قرار می‌گیرد. اسپنسر افزود: «من همیشه گیم پس را فقط یک گزینه دیگر برای کسی که می‌خواهد بازی کند، در نظر گرفته‌ام. ما مدل‌های تجاری متعددی برای بازیکنان داریم، از رایگان بازی کردن گرفته تا خرید بازی‌ها و بازی‌های تخفیف‌خورده؛ گیم پس هم یک گزینه است.»

اسپنسر همچنین اذعان داشت که اگرچه فروش کنسول‌های بازی پایدار است، اما این بخش دیگر یک حوزه روبه‌رشد برای این شرکت محسوب نمی‌شود. به همین دلیل، مایکروسافت سرمایه‌گذاری بیشتری روی بخش‌های کامپیوتر و بازی‌های ابری انجام داده تا مخاطبان گسترده‌تری را جذب کند. او گفت: «بزرگترین حوزه‌های رشد ما در حال حاضر پی‌سی و کلاود هستند. کنسول همچنان بخش سالمی از گیم پس را تشکیل می‌دهد، اما نیاز منحصربه‌فردی وجود ندارد که گیم پس تنها راه بازی کردن برای مردم باشد.»

اسپنسر در پایان خاطرنشان کرد: «حتی اگر تمام مشترکین گیم پس تصمیم بگیرند به‌جای اشتراک، بازی‌ها را مستقیما خریداری کنند، این نیز برای کسب‌وکار ما خوب خواهد بود.» این دیدگاه و اظهارات در راستای استراتژی کلان‌تر مایکروسافت مبنی‌بر عرضه بازی‌هایش روی پلتفرم‌های ترد پارتی قرار می‌گیرد؛ سیاستی که با اعلام حمایت اخیر اسپنسر از کنسول آینده نینتندو سوییچ ۲ نیز همخوانی دارد.

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات