سازندگان Atomfall به ستایش گیم پس در موفقیت بازی پرداختند

جمعه ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۸:۰۵
مطالعه 2 دقیقه
تلاش برای بقا در بازی Atomfall
مدیرعامل استودیوی ربلیون دولوپمنتس به تمجید از سرویس گیم پس پرداخته است.
تبلیغات

بازی Atomfall، اثری در سبک اکشن بقا که در نسخه‌ای آلترناتیو و آخرالزمانی از انگلستان دهه ۶۰ میلادی روایت می‌شود، به‌گفته جیسون کینگزلی، مدیرعامل استودیوی ربلیون دولوپمنتس با استقبال گسترده‌ای روبه‌رو شده است. این بازی ماه گذشته برای رایانه‌های شخصی، پلی استیشن ۵ و ایکس باکس سری ایکس | اس منتشر شد و تاکنون بیش از دو میلیون بازیکن به تجربه آن پرداخته‌اند.

جیسون کینگزلی در گفت‌وگو با وب‌سایت GamesIndustry.biz اعلام کرد که موفقیت این بازی تا حد زیادی مدیون پشتیبانی، بازاریابی و قابلیت کشف‌پذیری بیشتر در سرویس گیم پس است که Atomfall به‌صورت هم‌زمان با عرضه در آن قرار گرفت. او در این رابطه اظهار داشت:

«این تجربه موفقیتی بزرگ بود. مایکروسافت شریک فوق‌العاده‌ای برای همکاری است. آن‌ها با تمام توان و تخصص خود از پروژه کوچک ما حمایت کردند و نتیجه آن، موفقیتی بزرگ برای ما و خودشان بود. می‌توان گفت یک معامله برد-برد شکل گرفت.» کینگزلی در ابتدا نگران بود که عرضه محصول از طریق سرویس اشتراکی ممکن است به فروش نسخه‌های کامل بازی لطمه بزند؛ اما حالا امیدوار است که بازخورد مثبت بازیکنان و تبلیغات دهان‌به‌دهان به فروش بیشتر محصول منجر شود:

«وقتی بازی خود را روی گیم پس قرار می‌دهید، بازیکنان فرصت پیدا می‌کنند آن را امتحان کنند. اگر خوششان آمد، در شبکه‌های اجتماعی به دوستان خود پیشنهادش می‌دهند و می‌گویند «یک بازی عالی در گیم پس پیدا کردم. تجربه‌اش خیلی لذت‌بخش بود. شما هم امتحانش کنید.» بخشی از این دوستان هم عضو گیم پس هستند و بازی را تجربه می‌کنند؛ اما آن‌هایی که اشتراک ندارند، اگر بخواهند وارد گفت‌وگو شوند، ممکن است تصمیم بگیرند بازی را بخرند.»

کینگزلی همچنین افزود که یکی از بزرگ‌ترین چالش‌های استودیوهای مستقل، دیده‌شدن است و گیم پس توانسته این مشکل را تا حد زیادی حل کند. او همچنین به مزایای دیگر این نوع همکاری اشاره کرد؛ از جمله تضمین مالی از سوی مایکروسافت و انگیزه‌بخشی به تیم سازنده:

«بله. گیم پس ریسک مالی را کاهش می‌دهد؛ چون مایکروسافت بدون توجه به میزان فروش، مبلغی مشخص را تضمین می‌کند؛ اما این فقط بخش مالی ماجرا نیست. مثلا می‌توان گفت که فروش بازی روی فروشگاه ایکس باکس ممکن است کمی تحت تأثیر قرار گیرد؛ چون مخاطبان اصلی، یعنی بازیکنان هاردکور معمولا عضو گیم پس هستند و ممکن است نسخه کامل را نخرند؛ اما مزایایی که از این بابت به‌دست می‌آورید، خیلی بیشتر از هزینه آن است.»

با‌توجه‌به این نتایج، به‌نظر می‌رسد استودیوی ربلیون دولوپمنتس توانسته است با تکیه بر گیم پس به موفقیتی فراتر از پیش‌بینی‌ها دست پیدا کرده و مسیری امیدوارکننده را برای بازی‌های آینده خود ترسیم کند. لطفا برای دریافت اطلاعات رسمی و تکمیلی در آینده با زومجی همراه باشید.

منبع: VGC

مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات