پوستر Ruined King: A League of Legends Story

بررسی بازی Ruined King: A League of Legends Story

پنج‌شنبه ۱۱ آذر ۱۴۰۰ - ۲۱:۵۹
مطالعه 7 دقیقه
Ruined King: A League of Legends Story بخشی از جهان وسیع کاراکترهای League of Legends را به‌نمایش گذاشته و تجربه‌ی خوبی را ارائه می‌دهد. با بررسی این بازی همراه باشید.
تبلیغات

در گذشته شرکت رایت گیمز (Riot Games) تنها به سازنده و ناشر League of Legends ملقب بود و به‌خاطر این موضوع انتقادهایی از سوی کاربران به‌گوش می‌رسید. این در حالی است که در سالگرد ۱۰ سالگی بازی League of Legends، شرکت رایت گیمز جدا از معرفی بازی‌های درجهان League of Legends، به‌سراغ راه‌اندازی بخشی به اسم رایت فورج (Riot Forge) رفت. رایت فورج درواقع باهمکاری سازنده‌های مختلف، بازی‌هایی از جهان League of Legends را در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

حال Ruined King: A League of Legends Story جزو بازی‌های رایت فورج به حساب می‌آید. محصولی که توسط استودیو ایرشیپ سیندیکیت توسعه یافته و اخیرا در دسترس کاربران قرار گرفته است. درواقع رایت گیمز در تلاش است که به‌واسطه‌ی این دسته از بازی‌ها، جهان و داستان کاراکترهای League of Legends را گسترش دهد و سؤال اصلی این است که آیا به‌واسطه‌ی Ruined King: A League of Legends Story که بخشی از داستان Bilgewater و Shadow Isles را روایت می‌کند، توانسته تجربه خوبی را ارائه دهد؟

صحبت‌های آهری و یاسوئو در Ruined King: A League of Legends Story

چند شاخه بودن داستان به این دلیل است که هرکدام از این ۶ شخصیت‌، گذشته و داستان مخصوص به‌خود را دارند

در سالیان دور یک پادشاه به‌ظاهر خوب به نام ویگو حکومت درخشانی را در منطقه Shadow Isles هدایت می‌کرد تا اینکه همسرش به قتل رسید به واسطه‌ی پیشنهاد یکی از اطرافیان خود، تلاش کرد تا همسر خود را زنده کند، اما این کار به آزاد شدن تاریکی و نابودی ویگو ختم شد. بازی با یک میان‌پرده از کاراکتر ویگو آغاز و داستان بازی از جایی شروع می‌شود که سارا فورچن ملقب به Miss Fortune در جریان یک نبرد گنگ‌پلنگ را شکست و از بین برده است. این در حالی است که یک روز وی متوجه غبارهای تاریک و روح‌هایی می‌شود که به کشتی او حمله کرده‌اند.

درواقع داستان Ruined King: A League of Legends Story چند شاخه است و در جریان آن شاهد شخصیت‌های مختلفی از جهان League of Legends هستیم. از یک سمت شخصیت‌های سارا فورچن، ایلائوی و براوم در مسیر اصلی برای نابودی ویگو و شکست دادن مجدد گنگ‌پلنگ هستیم و این در حالی است که یاسوئو، آهری و پایک هم در ادامه به این تیم اضافه می‌شوند. چند شاخه بودن داستان به این دلیل است که هرکدام از این ۶ شخصیت‌، گذشته و داستان مخصوص به‌خود را دارند و برای هدفی که دنبال می‌کنند، در مسیر یکسانی قرار گرفته و درکنار یکدیگر مبارزه می‌کنند.

پایک در حال نبرد در Ruined King: A League of Legends Story

بااین‌حال، مورد اصلی این است که آیا داستان Ruined King: A League of Legends Story برای مخاطب عام و کاربرانی که هیچ‌شناختی از جهان League of Legends ندارند، جذاب است؟ در حالت کلی داستان بازی تجربه‌ی خوبی را چه برای کاربران بازی League of Legends و چه سایر کاربرابران به ارمغان می‌آورد. شخصیت‌های قرار داده شده در دل بازی با اینکه هرکدام هدف خود را دنبال می‌کنند و در طول داستان هم تاحدی شخصیت پردازی شده‌اند، اما داستانی عمیق و درگیر کننده از سرزمین Bilgewater و Shadow Isles را شاهد نیستیم. درواقع تیم سازنده سعی کرده تا یک داستان ساده و گیرا را برای محصول خود تدارک ببیند.

از نظر روایت هم Ruined King: A League of Legends Story در سطح خوبی قرار دارد. بازی به‌خوبی با میان‌پرده‌های مختلف وقایع بازی را روایت کرده و به‌واسطه‌ی گیم‌پلی و دیالوگ‌های هرشخصیت با یکدیگر، داستان به‌خوبی پیش می‌رود و دراین‌میان، پایان مناسبی هم برای آن درنظر گرفته شده است. بااین‌حال موردی که در بازی‌های نوبتی اهمیت بالایی دارد، گیم‌پلی بازی است. اینکه داستان یک اثر با گیم‌پلی نوبتی به بهترین شکل ممکن روایت شود و شخصیت‌های عالی‌ای داشته باشد، درحالتی قادر به جذب مخاطب است که گیم‌پلی بتواند شما را سرگرم کند.

میان‌پرده‌های Ruined King: A League of Legends Story

شخصیت‌های قرار داده شده در دل بازی با اینکه هرکدام هدف خود را دنبال می‌کنند و در طول داستان هم تاحدی شخصیت پردازی شده‌اند، اما داستانی عمیق و درگیر کننده از سرزمین Bilgewater و Shadow Isles را شاهد نیستیم

Ruined King: A League of Legends Story یک بازی تیمی با گیم‌پلی نوبتی است که در جریان آن شما می‌توانید یک تیم سه نفره از ۶ شخصیت درنظر گرفته شده داستانی تدارک ببینید؛ شخصیت‌هایی که به مرور زمان وارد تیم شما شده و می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. مورد ارزشمند، استفاده بسیار خوب از مهارت‌های شخصیت‌ها در قالب یک بازی نوبتی است که با مکانیسم‌های ارائه شده درطول هر نبرد، بهترین خروجی را در اختیار مخاطب قرار داده است.

ساختار سیستم مبارزات بازی بدین شکل است که هر کاراکتر، سه مهارت آلتیمیت، سه مهارت لحظه‌ای و ۶ مهارت ردیفی داشته که به Line Abilities معروف هستند. مهارت‌های آلتیمیت‌ را تنها زمانی قادر به اجرا هستید که نوار مخصوص‌شان پر شود. این در حالی است که مهارت‌های لحظه‌ای که برای هر کاراکتر سه عدد است، به‌صورت آنی روی دشمن، خود کاراکتر یا سایر هم‌تیمی‌ها اعمال می‌شود. این در حالی است که مهارت‌های ردیفی، ساختار متفاوتی دارند. درواقع به‌هنگام نبرد، یک نوار در پایین صفحه‌نمایش نمایان شده که شامل سه ردیف مختلف است. این سه نوار، سه حالت اعمال ضربه را مشخص می‌کنند. ردیف اول، مهارت مورد نظر با سرعت بیشتری اعمال می‌شود، اما قدرت کم‌تری نسبت به حالت پیش‌فرض دارد. این در حالی است که ردیف وسط، حالت پیش فرض هر مهارت مخصوص این شاخه است. درنهایت، ردیف سوم Power نام داشت و مهارتی که قصد اعمال آن را دارید، قدرت بیشتری پیدا می‌کند، اما خیلی دیرتر از حالت عادی اعمال می‌شود.

سارا فورچن در حال نبرد با گنگ‌پلنگ در Ruined King: A League of Legends Story

این ساختار مبارزه برای دشمنان شما هم صدق می‌کند. ازاین‌رو، اینکه به چه شکل به انجام نبردها پرداخته و از چه استراتژی استفاده می‌کنید، موردی است که سیستم مبارزات Ruined King: A League of Legends Story را جذاب کرده است. اگر در نبردهای بازی از قوانین درنظر گرفته شده استفاده نکنید، از اواسط بازی به بعد دچار مشکل خواهید شد. شاید با خود فکر کنید که انجام این کارها برای کاربران تازه‌وارد، کمی دشوار و سخت است، اما توضیحات هر مهارت و نحوه نمایش آن در بازی، ترکیب بسیار خوبی را با آموزش‌های بازی به‌وجود آورده و به کاربران تازه‌وارد در جهان بازی‌های نوبتی اجازه می‌دهد تا به‌خوبی نحوه بازی کردن را متوجه شوند.

اینکه به چه شکل به انجام نبردها پرداخته و از چه استراتژی استفاده می‌کنید، موردی است که سیستم مبارزات Ruined King: A League of Legends Story را جذاب کرده است

برای اینکه کاربر بتواند شخصیت‌های بازی و نحوه مبارزه کردن‌شان در میدان نبرد را بیش‌ازپیش شخصی‌سازی کند، از دو بخش ارتقا برای مهارت‌ها و خود شخصیت استفاده کرده است. بازیکنان با کسب Xp و ارتقای سطح شخصیت‌های تیم، امتیازهای مخصوصی را کسب کرده که از آن امتیازها برای ارتقای مهارت‌ها استفاده می‌کنید. ازطرفی، با برداشتن دست نوشته‌های داخل جهان بازی که برای فهمیدن بهتر داستان قرار داده شده است، باعث می‌شوند تا XPهای مخصوصی مخصوصی را کسب کنید و امتیازهایی را کسب کرده تا ازطریق آن Runeهای درنظر گرفته شده برای هر شخصیت را ارتقا دهید. Runeها درواقع مواردی هستند که به شما کمک می‌کنند تا ساختار مبارزه‌ای شخصیت شما شکل بگیرد. برای مثال، قدرت ضربات کریتیکال یاسوئو را افزایش دهید و نوع مبارزه وی را برپایه کریتیکال بچینید.

چشم‌انداز بسیار زیبا بازی Ruined King: A League of Legends Story

تنها موردی که در گیم‌پلی بازی کمی اذیت کننده ظاهر شده، این است که هر زمان که دوست داشتید، نمی‌توانید اعضای تیم خود را تغییر دهید

طراحی بسیار خوب ارتقای مهارت‌ها و همچنین ساختار Runeها، به‌خوبی به مخاطب کمک می‌کند تا نحوه مبارزات را آنطور که دوست دارند، شخصی‌سازی کرده که امری مهم در بازی‌های نوبتی به حساب می‌آید. قدرتمندتر کردن کاراکترهای Ruined King: A League of Legends Story تنها به موارد ذکر شده ختم نمی‌شود. استودیو Airship Syndicate برای غنی‌تر کردن این بازی از المان‌های بازی‌های لوت محور استفاده کرده است. کسب و استفاده از Potion برای بازیابی نوار سلامت بازیابی نوار SP، ازبین‌بردن Buffهای دشمنان و موارد مشابه درکنار استفاده از سلاح، لباس و سایر موارد، از چیزهای دیگری هستند که باید به آن‌ها توجه کنید.

همچنین تمامی آیتم‌های بازی ارزش‌های متفاوتی دارند و رفته رفته، آیتم‌های ارزشمندتری را مشاهده می‌کنید. تنها موردی که در گیم‌پلی بازی کمی اذیت کننده ظاهر شده، این است که هر زمان که دوست داشتید، نمی‌توانید اعضای تیم خود را تغییر دهید و تنها در مناطق مخصوصی که درنظر گرفته شده، می‌توانید اعضای تیم خود را تغییر دهید. آن هم زمانی‌که بازی دارای محیط‌هایی است که فقط با شخصیت‌های مخصوصی قابل دسترس است.

محیط شهری بازی Ruined King: A League of Legends Story

از نظر بصری، Ruined King: A League of Legends Story تجربه‌ی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد. طراحی‌های فانتزی و رنگارنگ از مواردی است که نظر مخاطبان را به‌خود جلب خواهد کرد که آمیخته شده با میان‌پرده‌هایی که به‌صورت دستی طراحی شده‌اند. همچنین نوع دومی از میان‌پرده هم طراحی شده که به‌صورت in-Game است و دیالوگ‌ها به‌صورت صوتی و نوشتار دراختیار مخاطب قرار می‌گیرد. ازنظر طراحی و جدا از موارد ذکر شده، محیط‌های بازی طراحی متنوع و خوبی دارند و دشمنان بازی هم می‌توانستند متنوع‌تر باشند. بااین‌حال باس‌های بازی طراحی بسیار خوب و منحصربه‌فردی دارند.

از نظر فنی، بازی بسیار روان و بدون افت فریم اجرا می‌شود، اما هرازگاهی باگ‌های کوچکی دیده می‌شود که خب تاثیر خاصی روی تجربه‌ی کلی مخاطب نخواهند داشت. از نظر موسیقی، Ruined King: A League of Legends Story تجربه‌ی بسیار خوبی را ارائه می‌دهد و در تمامی مبارزات شاهد پخش شدن موسیقی‌های گوش‌نوازی هستیم. در انتها، Ruined King: A League of Legends Story باتوجه‌به قیمت ۳۰ دلاری خود یک تجربه ۳۰ الی ۳۵ ساعته را در اختیار کاربران قرار می‌دهد و مهم نیست که League of Legends را تجربه کرده‌اید یا خیر، Ruined King: A League of Legends Story می‌تواند تجربه‌ی خوبی را ارائه دهد.

بررسی بازی باتوجه‌به نسخه کامپیوتر انجام شده است

پوستر Ruined King: A League of Legends Story

Ruined King: A League of Legends Story

10/8.5
امتیاز زومجی
Ruined King: A League of Legends Story یک تجربه ۳۰ الی ۳۵ ساعته از جهان League of Legends را در اختیار کاربران قرار می‌دهد. نکته بسیار خوب بازی این است که داستان‌سرایی و قصه‌گویی بازی با اینکه ساده است و می‌توانست بهتر باشد، اما نحوه روایت آن به‌گونه‌ای است که حتی کاربران تازه‌وارد به جهان League of Legends هم می‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند. بااین‌حال مهم‌ترین فاکتور بازی گیم‌پلی آن است که تجربه‌ای عمیق و لذت بخش را ارائه می‌دهد.

نقاط قوت

  • مبارزات دقیق و متنوع
  • سیستم ارتقای کارآمد مهارت‌ها
  • استفاده بسیار خوب از آیتم‌های جمع‌آوری در راستای ارتقای شخصیت بازی
  • موسیقی‌های گوش‌نواز

نقاط ضعف

  • داستان بازی باتوجه به پتانسیل بالای آن می‌توانست عمیق‌تر باشد
  • نبود ویژگی تعویض هم‌تیمی‌ها در لحظه
  • تنوع پایین دشمنان بازی
مقاله رو دوست داشتی؟
نظرت چیه؟
داغ‌ترین مطالب روز
تبلیغات

نظرات