بررسی بازی eWorlds؛ استرو بات رایگان!
فرقی نمیکند در چه سنی باشیم، گاهی اوقات همگی ما نیاز داریم تا از شلوغیهای دنیای واقعی فاصله بگیریم و غرق در دنیایی شاد و خندان شویم. این دنیا میتواند یک فیلم باشد، یک بازی ویدیویی، یک انیمه یا هر رسانه دیگری.
eWorlds برای همین منظور طراحی شده است؛ تا بازیکن بتواند برای لحظاتی از روزمرگیهای خود فاصله بگیرد و لحظاتی مفرح را تجربه کند. یک بازی ماجراجویی بامزه و پلتفرمر که در آن باید پازل حل کنید.
بازی نامبرده اخیرا روی پلتفرم استیم عرضه شد و دارای حالت تکنفره و چندنفره است. نکته مهم این است که این بازی رایگان است و نیازی به پرداخت پول ندارید تا آن را تجربه کنید. در این مطلب eWorlds را بررسی خواهیم کرد.
شما به عنوان بازیکن در جزیره مرموزی بیدار میشوید و هدفتان جمعآوری حلقهها (Loop) است. با گذر از این جهان، به یک هاب فضایی خواهید رفت که در آن چندین جهان مختلف با حالوهوا و معماهای متفاوت حاضر هستند.
بازی از حیث جهانها تنوع خوبی دارد و دامنه پازلها هم گسترده است. برای مثال، ممکن است برای یافتن یک حلقه مجبور شوید به سکوبازی بپردازید و در نتیجه باید مراقب قدمهای خود باشید. در پازل دیگری، باید حواستان به موانع باشد تا زنده بمانید. سپس در پازل سوم، باید خود را از دست دزدان قایم کنید تا به حلقه خود برسید.
همین گستردگی روند خوبی به eWorlds بخشیده است و بازی حداقل برای بار اول روندی تکراری ندارد. معمولا در هر جهان پنج حلقه حاضر هستند که یکی از این حلقهها به شکلی یکسان به دست میآید؛ بدین صورت که باید پنج سکه کوچک در یک جهان را پیدا کنید تا این حلقه را به دست آورید. این سکهها به بازیکن انگیزه میدهند تا در جهان بازی کاوش کنند.
با اینکه پازلهای متنوعی در بازی حاضر هستند، اما برخی از آنها مکانیزمهای ناپختهای دارند. برای نمونه، در یک پازل سکوبازی ممکن است تا میانه راه بروید، اما چون فاصله بین سکوها زیاد است، به یکباره پیشروی خود را از دست بدهید و مجبور شوید دوباره از اول آن را تکمیل کنید. یک مشکل دیگر در این زمینه، نبود چکپوینت در برخی سکوبازیهای طولانی است و این اتفاق پس از چند بار موجب ناراحتی بازیکن خواهد شد.
برخی پازلها چندنفره هستند و برای به دست آوردن حلقه یا سکه، باید با دیگر بازیکنان رقابت کنید. هرچند فعلا تعداد بازیکنان eWorlds به حد کافی زیاد نیست و به سختی بتوان سراغ این پازلها رفت. دیگر بازیکنان هم در بازی حاضر هستند و ممکن است در طی مراحل با آنها روبرو شوید.
در بازی چهار وسیله حضور دارند تا در تکمیل معماها به شما کمک کنند؛ یک چتر برای پریدن و ماندن در هوا، چکش برای شکستن موارد، بمب برای انفجار و یک اسلحه چسبنده شبیه به تلمبه چاه باز کن برای جابجایی بین فواصل طولانی. از این وسایل به خوبی در بازی استفاده شده است و هرکدام به نوبه خود قابل استفاده هستند.
میتوان ظاهر شخصیت اصلی را شخصیسازی کرد و لباسهای مختلفی در eWorlds وجود دارند. از این بین میتوان به لباس شکل موز، لباس با طرح محصولات Alienware، لباسی شبیه مترسک و لباس بادمجان اشاره کرد! البته این لباسها صرفا جنبه تزئینی دارند و قدرت خاصی به بازیکن اعطا نخواهند کرد.
تکمیل این بازی تقریبا ۳ تا ۴ طول میکشد و خوشبختانه با اینکه با یک بازی رایگان طرف هستیم، خبری از پرداختهای درون برنامهای نیست. البته بازی نیازمند اتصال دائمی اینترنت است و این قضیه شاید برای برخی بازیکنان خوشایند نباشد.
از نظر گرافیکی، eWorlds تجربه خوبی ارائه میدهد. همانطور که از تصاویر پیداست، گرافیک این بازی کارتونی است که با اتمسفر بازی همخوانی دارد. از نظر فنی هم این بازی تجربه بهینهای است، هرچند برخی مواقع به خاطر فیزیک بازی، کنترل شخصیت اصلی دشوار میشود و این امر به خصوص در سکوبازی به چشم میآید.
در مجموع، بازی eWorlds اثری خوب است که دچار برخی مشکلات نظیر برخی المانهای ناپخته و نبود چکپوینت در بعضی پازلها است؛ اما از آنجایی که بازی به شکلی رایگان عرضه شده است، قطعا ارزش یک بار تجربه کردن را دارد و میتواند برای چند ساعت حس خوشایندی به بازیکن منتقل کند.
eWorlds
نقاط قوت
- پازلهای گوناگون
- جهانهای مختلف
- شخصیسازی متنوع
- رایگان بودن بازی و نبود ریزپرداختها
نقاط ضعف
- نبود چکپوینت در برخی پازلها
- برخی المانهای ناپخته و نیمهکاره
- کنترل دشوار در برخی نقاط سکوبازی